Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014

ΠΟΤΑΜΙ:Να εξαλειφθεί ο όρος «'Εθνος» από το Σύνταγμα
Ιδού ποιες είναι πραγματικά οι θέσεις του "Ποταμιού", που θέλει να καταργήσει από το Σύνταγμα την αναφορά στο "Έθνος"! Τα αντεθνικά σχέδια αυτών που προωθούν με "ποταμίσιες" δημοσκοπήσεις το "Ποτάμι" αποκαλύπτονται.
Στο διάλογο για την συνταγματική αναθεώρηση ο εκ των επιφανών στελεχών του Ποταμιού και συνεργάτης του Σταύρου Θεοδωράκη, συνταγματολόγος Σταύρος Τσακυράκης, είχε μεταξύ άλλων αυτή τη "φαεινή" ιδέα.
Ήδη από το 2013 ο γνωστός καθηγητής, έχει ξεκινήσει μια επεξεργασία του θέματος, 
με την προοπτική της συνταγματικής αναθεώρησης κάποια στιγμή και παρουσιάζει 
πλέον μία «άσκηση αναθεώρησης των 25 πρώτων άρθρων του Συντάγματος,
 δηλαδή των άρθρων που περικλείουν τις λεγόμενες βασικές διατάξεις του 
Συντάγματος, καθώς επίσης και τις
διατάξεις για τα δικαιώματα του ανθρώπου».

Η Τρομοκρατικη οργάνωση "ισλαμικό κράτος" εξαπλώνεται πλέον και στην Λιβύη.


libetat

  Στη Λιβύη, η ομάδα του »ισλαμικού κράτους» ελέγχει πλέον την πόλη της Ντέρνα,η οποία βρίσκεται στα ανατολικά της χώρας. Αυτή η πόλη αποτελεί το μόνο μέρος στον κόσμο όπου η ισλαμιστική ομάδα του »ισλαμικού κράτους» κατέχει εκτός από εδάφη στο Ιράκ και στη Συρία.

  Η κυριαρχία των τζιχαντιστών σε αυτή την πόλη είναι πρόσφατη.Βέβαια οι τζιχαντιστές σκοπεύουν να συνεχίσουν την εξάπλωση τους και στην Λιβύη αλλά και σε άλλες χώρες.Ας ελπίσουμε να τεθεί άμεσα ένα τέλος στις φιλοδοξίες τους.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ! Για τέτοιες μεταρρυθμίσεις μιλάμε.. Εσύ Πλήρωσες τους φόρους σου;


ΚΟΜΜΑΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑΧειμερινός μποναμάς για τα κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου, καθώς το υπουργείο Εσωτερικών ενέκρινε την καταβολή του τρίτου μέρους της ετήσιας τακτικής χρηματοδότησης για «ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς στα δικαιούχα πολιτικά κόμματα οικονομικού έτους 2014». Το ποσό:

2.000.000 ευρώ, προκειμένου να δοθούν στα Ιδρύματα που διαθέτουν τα κόμματα για συνέδρια κλπ. « Εγκρίνουμε τη δέσμευση πίστωσης ύψους δύο  εκατομμυριών  Ευρώ ( 2.000.000,00€) για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του Προϋπολογισμού εξόδων του Υπουργείου Εσωτερικών, Ειδικός φορέας 07-  130. – Κ.Α.Ε 2595- οικ. έτους 2014 για “καταβολή γ” μέρους της ετήσιας τακτικής χρηματοδότησης και της οικονομικής ενίσχυσης για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς στα δικαιούχα πολιτικά κόμματα οικονομικού έτους 2014» αναφέρει χαρακτηριστικά το έγγραφο που ανέβηκε στη Δι@υγεια.

Του Λαλιώτη της Βασούλας και των υπολοίπων πότε θα τα βγάλετε;


Αντιμέτωπος με τρία κακουργήματα βρίσκεται ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού σύμφωνα με το πόρισμα φωτιά τον Ορκωτών λογιστών το οποίο η Επιτροπή της Βουλής διαβίβασε ήδη στους αρμόδιους εισαγγελείς.

Σύμφωνα με τα έγγραφα ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης δύο υπεράκτιων εταιριών, καθώς και ακίνητης περιουσίας ύψους 20 εκατ. ευρώ, ενώ έρχεται αντιμέτωπος με τρία κακουργήματα, και συγκεκριμένα αυτά της ανακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες, του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος από συμμετοχή σε εγκληματική δράση και της ίδρυσης/ συμμετοχής σε offshore.

Το μοντάζ δεν πέτυχε! Το 20ευρω του αστυνομικού φάνηκε! [ΒΙΝΤΕΟ]

- Η είδηση και το βίντεο που ΔΕΝ θα μεταδώσει η "Αυγή" του ΣΥΡΙΖΑ
- Όλη η αλήθεια στο planet-greece

Ένα ένα επαληθεύονται τα λεγόμενα των ανδρών των ΜΑΤ,που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο με τα νερά στο περίπτερο των Εξαρχείων.Η κοπέλα που ακούγεται στα πλάνα να...σχολιάζει και να φωνάζει τρομοκράτες τους αστυνομικούς,που όντως έκαναν επίδειξη δύναμης μέσα στα Εξάρχεια,μάλλον είναι το ίδιο άτομο που έκανε και το μοντάζ.Η κοπέλα έχει ιδιαίτερες γνώσεις στην επεξεργασία φωτογραφίας αφού αυτό έχει σπουδάσει στο εξωτερικό.Μόνο που παρά το μοντάζ που αποκρύπτει την αρχή του επεισοδίου,τις ξέφυγαν κάποια πλάνα,που δείχνουν την αλήθεια.Κατ'αρχήν ακούγεται αστυνομικός να φωνάζει στους συναδέλφους του να πετάξουν τα νερά,μετά την προσβολή που δέχτηκαν.Στη συνέχεια φαίνεται ένας αστυνομικός να πετά δυο μπουκαλάκια νερό,ίσως να υπάρχουν κι άλλοι που είχαν πάρει και ένας ακόμη που πετά ένα χαρτί από τα χέρια του,που έχει το σχήμα του εικοσάευρου,μόνο που εσκεμμένα στο μοντάζ τα συγκεκριμένα πλάνα έγιναν ασπρόμαυρα,προκειμένου να μην αναγνωρίζεται το χαρακτηριστικό μπλέ χρώμα.

Επίσης,στο συγκεκριμενό σημείο του βίντεο,υπάρχει ένα κόψιμο(cut όπως λέγεται) και ένα μεγάλωμα της εικόνας,που έγινε μάλλον εσκεμμένα και αυτό προκειμένου να αποκρυβεί όσο γίνεται η συγκεκριμένη σκηνή που ο αστυνομικός υπακούοντας τη συμβουλή του συναδέλφου του,πετά τα νερά στο έδαφος και ο άλλος πετά το εικοσάευρο προκειμένου να εμπλακεί στο επεισόδιο.

Δείτε το βίντεο, όπως το παρουσίασε η δημοσιογράφος Κατερίνα Μαστραντωνάκη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel:

Απόρρητα σχέδια και δισεκατομμύρια για μυστικά καταφύγια. [BINTEO]

Για πιο λόγο όλα αυτά; 
Πολλές κυβερνήσεις ανά τον κόσμο εκπονούν απόρρητα σχέδια για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών και δαπανούν δισ. προκειμένου να φτιάξουν καταφύγια, τα οποία...


 μπορούν να φιλοξενήσουν ακόμη και μεγάλα οπλικά συστήματα.

Δείτε το βίντεο:

Τα πιο σιχαμένα πράγματα που βάζουν οι εταιρίες στα φαγητά που τρώμε.

Τα πιο σιχαμένα πράγματα που βάζουν οι εταιρίες στα φαγητά που τρώμε.Τα πιο σιχαμένα πράγματα που βάζουν οι εταιρίες στα φαγητά που τρώμε, έχουν σκιάξει το καταναλωτικό κοινό.
Οι παρακάτω ειδήσεις θα το αποτελειώσουν.

Κυστείνη (L-Cysteine)
Αμινοξύ που φτιάχνεται από ανθρώπινες τρίχες ή φτερά πάπιας. Χρησιμοποιείται για την διατήρηση της ζύμης σε ορισμένα προϊόντα άρτου, καθώς επίσης για να βελτιώσει την υφή τους. Εξαιρετικά δημοφιλής γιατί και δεν κοστίζει τίποτα και πρόκειται για καθαρή πρωτεΐνη.
Πολτός από κορμός δέντρου (cellulose)
Μπαίνει σε φέτες κίτρινου τυριού, dressing σαλάτας και σοκολατούχο γάλα. Έχει την ιδιότητα να εμποδίζει τα φαγητά από το να απορροφήσουν υγρασία και να τα στερεοποιεί, στην θέση του λαδιού ή του αλευριού που κοστίζει παραπάνω.
Σκόνη από κόκκαλα αγελάδας (bone char)
Χρησιμοποιείται όλο και λιγότερο την σύγχρονη μέρα. Ιστορικά αποτελούσε τον καλύτερο τρόπο να κάνεις τους κύβους ζάχαρης να φαίνονται πιο λευκοί.
Σέλακ (Shellac)
Eκκρίσεις ενός είδους σκαθαριού που βρίσκεται μόνο στην Ταϊλάνδη, το οποίο χρησιμοποιείται ως επικάλυψη σε όλα τα είδη γυαλιστερών γλυκών ή οτιδήποτε άλλο έχει επικάλυψη σοκολάτας.
Azodicarbonamide
Παράγωγο του πετρελαίου που χρησιμοποιείται σε πλαστικά, στρώματα για yoga, σόλες παπουτσιών και τα ψωμάκια των burgers στις αγαπημένες σου αλυσίδες.
Διοξείδιο του τιτανίου (Titanium Dioxide)
Ένα χημικό που προκύπτει από το τιτάνιο και το οποίο χρησιμοποιείται στα αντιηλιακά, καθώς επίσης και σε φαγητά όπως το γάλα με χαμηλά λιπαρά (σ.σ. το κάνει να φαίνεται λευκότερο). Επίσης μπορείς να το βρεις σε dressing σαλάτας και κρέμες για καφέ.
Διοξείδιο της σιλικόνης (Silicon Dioxide)
Συνήθως έχει την μορφή άμμου και θα το βρεις χωμένο σε διάφορα είδη fast food, όπως το τσίλι των Wendy’s και το κρέας των Taco’s Bell. Χρησιμοποιείται για να τα κάνει να μην σβολιάζουν.
Θειώδης αμμωνία (Αmmonium Sulfate)
Το βρίσκεις σε λιπάσματα και στα ψωμιά ορισμένων αλυσίδων fast food. Οι εταιρίες ισχυρίζονται ότι, στις ποσότητες που χρησιμοποιείται, είναι ασφαλές. Αλλά έτσι δεν έλεγαν και για τα τσιγάρα;
… και η φρίκη, συνεχίζεται…

Το μυστικό, μέσα στο βλέμμα των ανθρώπων.

Η βία είναι ένα δυναμικό φαινόμενο (εμπεριέχει τη διάσταση του χρόνου). Εκείνος που της γεννά, αδυνατεί, τόσο να προδιαγράψει, όσο και να ελέγξει την πορεία και τη διάρκειά της, μέσα στο χρόνο. Γι' αυτό, ένας που σκέφτεται δυναμικά, ούτε που διανοείται να προσφύγει στη χρήση της.Τα δεινά της βίας ακολουθούν τον 2ο νόμο της θερμοδυναμικής. Έτσι, τόσο εκείνοι που την γεννούν, όσο και εκείνοι που την υποθάλπουν παθητικά, συν τω χρόνων, εγκλωβίζονται μέσα στο σπιράλ της.Γιατί να μην διερευνήσουμε το ζήτημα εξετάζοντας τα ιστορικά δεδομένα; Γιατί να μην εξετάσουμε την υπαρκτική κατάσταση όσων, μεμονωμένων δυναστών και όσων μοχθηρών όχλων, βιαιοπράγησαν σε βάρος αθώων ανθρώπων; Γιατί να μην εξετάσουμε τη δυνατότητά τους να συνάπτουν σχέσεις με άλλους ανθρώπους ή άλλες ομάδες; Γιατί να μην εξετάσουμε τη δυνατότητά τους να νοιώθουν χαρά; Γιατί να μην εξετάσουμε τη δυνατότητά τους, να νοιώθουν συμπόνοια και ντροπή και να διακρίνουν το δίκαιο από το άδικο; Γιατί να μην εξετάσουμε το βαθμό ύστερου εγκλωβισμού τους μέσα σε σπιράλ βίας;Τα δυναμικά συστήματα (οικογένειες, πόλεις, κράτη, συνασπισμοί κρατών, η ανθρωπότητά μας) της εποχής μας, μοιάζει, να διακυβερνιούνται από στατικούς μηχανισμούς λήψης αποφάσεων. Έτσι, το πρόβλημα της αναζήτησης και χρήσης ενός δημιουργικού τρόπου βιοπορισμού, μετασχηματίζεται στο πρόβλημα της, σχεδόν καθολικής, απανθρωπίας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...