Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014

'ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ''ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ!!! Το παρακάτω κείμενο αποτελεί άλλη μια απόδειξη για το πόσο κοντά είμαστε...
Το παρακάτω κείμενο αποτελεί άλλη μια απόδειξη για το πόσο κοντά είμαστε...

Σήμερα, 25 χρόνια μετά, τα λόγια του Γέροντα έχουν ξεκινήσει να επαληθεύονται, αφού ο μεγαλύτερος ποταμός της Μέσης Ανατολής στερεύει και συρρικνώνεται μέρα με τη μέρα.

Γ.Θ.
25 Χρόνια πριν...

Ρώτησα μια μέρα του έτους 1987 τον Γέροντα για το μελλοντικό παγκόσμιο πόλεμο, εκείνον που ονομάζεται "Αρμαγεδών" και που τον αναφέρουν οι Γραφές.


Με πατρικό ενδιαφέρον μου ανέφερε διάφορα σχετικά στοιχεία. Θέλησε, μάλιστα, να προχωρήσει περισσότερο, αποκαλύπτοντας ορισμένες ενδείξεις που θα μας πιστοποιήσουν ότι πράγματι βρισκόμαστε στην γενεά του Αρμαγεδώνος. Είπε, λοιπόν:

54χρονη γυναίκα σε απόγνωση: Πουλάει το νεφρό της για να καλύψει τα έξοδα κηδείας του παιδιού της!

54χρονη γυναίκα σε απόγνωση: Πουλάει το νεφρό της για να καλύψει τα έξοδα κηδείας του παιδιού της!

Άσχημη τροπή έχει πάρει η υπόθεση με 54χρονη Τρικαλινή που θέλει να φτάσει σε ακραία ενέργεια.
Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr η Ε.Τ. έχει απευθυνθεί εδώ και 5 μήνες περίπου στον Δήμο Τρικκαίων για μια οικονομική στήριξη ώστε να τακτοποιήσει το χρέος της απέναντι σε γραφείο τελετών που επιμελήθηκε τον θάνατο του γιού της…
Τόσο η προηγούμενη Δημοτική Αρχή με το αιτιολογικό της εξάντλησης του σχετικού κωδικού του Δήμου για τέτοιες περιπτώσεις, όσο και η νέα Δημοτική Αρχή, έχουν αναλωθεί σε …υποσχέσεις προς την 54χρονη για οικονομική στήριξη…
Απελπισμένη η 54χρονη από τις …υποσχέσεις αναζητεί το ποσό που οφείλει στο γραφείο τελετών, θέλοντας να πουλήσει το νεφρό της, αφού δεν έχει οικονομικούς πόρους…
«Γροθιά στο στομάχι» η υπόθεση για ένα Δημοτικό Συμβούλιο από το οποίο «παρελάζουν» ….εκατομμύρια ευρώ για διάφορα… έργα και δεν μπορεί να βρει ένα ποσό 1.000 ευρώ περίπου…
Ας κοιτάξουν λίγο και τι συμβαίνει γύρω τους και ας αντιληφθούν μέρες γιορτινές που έρχονται ότι δίπλα τους υπάρχουν κοινωνικά δράματα και να μην ασχολούνται μόνο με τα …λαμπιόνια.
Ίδια έκκληση και προς άλλους Φορείς της πόλης που θα μπορούσαν να δείξουν έμπρακτα την κοινωνική τους ευαισθησία…

Σε «Λαϊκός Offshore Συναγερμός» μετονομάζει το κόμμα του ο Γιώργος Καρατζαφέρης!


10612870_847985145251929_232389892605614493_n

Ραγδαίες εξελίξεις στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό φέρνουν οι πρόσφατες αποκαλύψεις για την συμμετοχή του προέδρου του Γεώργιου Καρατζαφέρη σε 2 off shore εταιρείες οι οποίες μάλιστα εμπλέκονται στο σκάνδαλο των εξοπλιστικών.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Καλλιρόης, ο Γιώργος Καρατζαφέρης ο οποίος περιμένει με πολύ μεγάλη ανυπομονησία το πόρισμα της δικαιοσύνης σχετικά με το σκάνδαλο στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται, βρίσκεται ένα βήμα κυριολεκτικά πριν την έκτακτη αλλαγή της ονομασίας του κόμματός του.
Στο συρτάρι του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ., όπως κορυφαία στελέχη του κόμματος αποκάλυψαν στους δημοσιογράφους  το απόγευμα της Τρίτης, βρίσκεται ήδη νέο καταστατικό του κόμματος το οποίο  αλλάζει πλήρως τη μέχρι σήμερα ισχύουσα σημασία των αρχικών γραμμάτων της ονομασίας του.
Συγκεκριμένα, το νέο καταστατικό το οποίο και πρόκειται να κατατεθεί μέσα στις επόμενες ημέρες στον Άρειο Πάγο αλλάζει το όνομα του κόμματος σε «Λαϊκός Offshore Συναγερμός».
Το κορυφαίο στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ. που το απόγευμα της Τετάρτης κατήγγειλε σε γνωστή ελληνική ειδησεογραφική ιστοσελίδα την ύπαρξη του παραπάνω κρυφού μέχρι στιγμής καταστατικού του Γιώργου Καρατζαφέρη, δεν θέλησε φυσικά να αποκαλύψει τα στοιχεία της ταυτότητάς του φοβούμενος τη διαγραφή του από τον πρόεδρο.
Το βέβαιο πάντως, είναι πως άπαξ και η παραπάνω καταγγελία του στελέχους του Καρατζαφέρη ισχύει, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως το πόρισμα της δικαιοσύνης θα είναι άκρως αρνητικό για τον πρόεδρο του κόμματος και θα προκαλέσει σίγουρα δραματικότατες εξελίξεις σε όλη την πολυκατοικία της δεξιάς. 
Ακολουθεί αυτούσια η καταγγελία-φωτιά του στελέχου του ΛΑ.Ο.Σ. η οποία έχει αρχίσει ήδη να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

«Θα στηρίξω για εκλογή Προέδρου μόνο αν είναι MEGAλος» ο όρος Θεοδωράκη στον Σαμαρά!


1234191_375868885903411_8051387929108431200_n
Μία πολύ συγκεκριμένη και αυστηρότατη προϋπόθεση έβαλε ο Σταύρος Θεοδωράκης στον Αντώνη Σαμαρά, προκειμένου να τον βοηθήσει στην εκλογή του νέου Προέδρου Δημοκρατίας τον επόμενο Μάρτιο!

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, στη συνάντηση που είχε την  Τετάρτη με τον Έλληνα πρωθυπουργό δεν ξέχασε ουτε για μια στιγμή την πολυετή συνεργασία που είχε με τον τηλεοπτικό σταθμό του MEGA ως δημοσιογράφος, μία συνεργασία η οποία τώρα πήγε πίσω αναγκαστικά λόγω της καθημερινής ενασχόλησής του με τα πολιτικά δρώμενα της χώρας μας.
Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύει ο αποκαλυπτικός διάλογος που διαδραματίστηκε εντός του Μέγαρου Μαξίμου μεταξύ των δύο μεγάλων ανδρών, ένας διάλογος ο οποίος κατεγράφη με επιτυχία από τον δημοσιογραφικό κοριό

Χέρι - χέρι με τον Καρατζαφέρη οι δικαστές - Παραπομπή για «ξέπλυμα» και «πόθεν έσχες»  • Για ανειλικρινή δήλωση πόθεν έσχες, αλλά και για ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος
  • Καταγγελία Χρυσοβελώνη ότι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έχει και τρίτη offshore στην κατοχή του
  • Η υπόθεση παραπέμπεται τόσο στον εισαγγελέα Εφετών όσο και το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Την παραπομπή του κ. Γιώργου Καρατζαφέρη στη Δικαιοσύνη για ανειλικρινή δήλωση πόθεν έσχες αποφάσισε ομόφωνα η επιτροπή «πόθεν έσχες» της Βουλής, μετά και το πόρισμα που έλαβαν από τους ορκωτούς λογιστές.

Ωστόσο, σύμφωνα με τους δικαστικούς που μετέχουν στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή και οι οποίοι έχουν γνώση του περιεχομένου της δικογραφίας, προκύπτει ευθέως και το αδίκημα του ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ : "ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ"


Η ΠΙΟ ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΣ
Την άποψη ότι δεν υπάρχει προς το παρόν η κατηγορία του ξεπλύματος βρώμικου ή μαύρου χρήματος για τονΓιώργο Καρατζαφέρη, εξέφρασε σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1 οΜιχάλης Δημητρακόπουλος. Ο γνωστός ποινικολόγος εξηγώντας τις...
διατάξεις του ποινικού κώδικα, άφησε να εννοηθεί ότι εφόσον δεν προκύψει η κατηγορία για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες ο Γ. Καρατζαφέρης δεν θα προφυλακιστεί. Ο Δημητρακόπουλος διατηρώντας ήπιους και μετριοπαθείς τόνους διευκρίνισε ότι προς το παρόν όχι μόνο ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας, αλλά δεν έχουν ασκηθεί καν οι ποινικές διώξεις. Όλες αυτές τις ημέρες που αιωρείται στην πολιτική ζωή η περίπτωση του Καρατζαφέρη, μόνο ο Δημητρακόπουλος μπόρεσε να εξηγήσει την πραγματική ποινική διάσταση του θέματος...

Για πάντα νέοι! – Μπορούμε;;;


Όλο και περισσότεροι άνθρωποι συμπεριφέρονται σαν να μην έχουν μεγαλώσει. Πρόκειται όμως για μια πραγματικά καλή ιδέα; Το να ενεργεί κάποιος σύμφωνα με την ηλικία του είναι πια κάτι παρωχημένο; Μπορούμε να αναστρέψουμε το βιολογικό ρολόι;
Σήμερα οι άνθρωποι των ανεπτυγμένων χωρών ζουν 30 χρόνια περισσότερο από εκείνους στις αρχές του 20ού αιώνα. Η ιδεώδης ηλικία για γάμο, παιδιά, διαζύγιο, ακόμα και σύνταξη έχει πλέον αμφισβητηθεί και το λάιφ στάιλ των μεγάλων ανθρώπων τείνει να μοιάζει όλο και περισσότερο με αυτό των νέων.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...