Τρίτη, 2 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΜΙΝΗΣ: ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΑΣΥΛΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΜΕ ΤΑΧΥΡΥΘΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ...! ΚΑΙ ΥΠΗΚΟΤΗΤΑ ΡΕ... ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ...Γράφει ο Αντίοχος 

Εκδηλώθηκε ο σεσημασμένος νεοταξίτης σαμαροδήμαρχος Καμίνης (διότι –για να μην κοροϊδευόμαστε- για τον Καμίνη δούλευε η νουδούλα προεκλογικά…), υπέρ του αιτήματος παροχής ασύλου, στέγης, τροφής, εργασίας («κι ενός Αφρικανού να τους κάνει αέρα», όπως λέγαμε παλαιότερα…) των 200 Σύριων που έχουν στρατοπεδεύσει στον Τσαντίρ Μαχαλά της Πλατείας Συντάγματος. Μάλιστα, είναι και… βιαστικός και απαιτεί «ταχύρυθμη διαδικασία»! Των διακοσίων Σύριων που είναι οι πρωτοπόροι του «αγώνα», γιατί ότι ισχύσει γι’ αυτούς θα ισχύσει υποχρεωτικά και για τους υπόλοιπους, αυτούς που ήδη έχουν έρθει στη γη των Καμίνηδων κι αυτούς που θα ’ρθουν στο μέλλον! Μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες, ίσως δε και εκατομμύρια (αφού –αν ισχύσουν τέτοια προνόμια- όλοι θα θελήσουν να ’ρθουν στο Ελλάντα)! Ιδού οι σχετικές δηλώσεις του:

Γιατί η ΝΕΑ ΤΑΞΗ σκότωσε τον Καντάφι… Η αλήθεια ! ΒΙΝΤΕΟ

kadafi-giati-ton-skotosan2Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΧΕΙ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΒΑΦΤΙΖΕΙ ΦΑΣΙΣΤΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΗΓΕΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!• Ο Καντάφι εθνικοποίησε αποθέματα πετρελαίου του έθνους και τα έσοδα χρησιμοποιούνται για την κατασκευή σχολείων, πανεπιστημίων, νοσοκομείων, και άλλες υποδομές. • Τα χρήματα από τα πετρελαϊκά έσοδα της Λιβύης έχουν κατατεθεί στον τραπεζικό λογαριασμό τουκάθε πολίτη. • Έθεσε το…

• Ο Καντάφι εθνικοποίησε αποθέματα πετρελαίου του έθνους και τα έσοδα χρησιμοποιούνται για την κατασκευή σχολείων, πανεπιστημίων, νοσοκομείων, και άλλες υποδομές.

• Τα χρήματα από τα πετρελαϊκά έσοδα της Λιβύης έχουν κατατεθεί στον τραπεζικό λογαριασμό του
κάθε πολίτη.

• Έθεσε το ποσοστό μόρφωσης από 20% σε 83%

• Έχτισε ένα από τα καλύτερα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης στον «Τρίτο Κόσμο».

Όλοι οι άνθρωποι έχουν πρόσβαση σε γιατρούς, νοσοκομεία, κλινικές και σε φάρμακα χωρίς χρέωση.
Εάν χρειαστεί να γίνει μια χειρουργική επέμβαση που δεν είναι διαθέσιμη στη Λιβύη, η χρηματοδότηση παρέχεται για τη χειρουργική επέμβαση στο εξωτερικό.

• Έθεσε το προσδόκιμο ζωής απο 44 σε 75 ετών.
• Βασικά είδη διατροφής και ηλεκτρικής ενέργειας επιδοτούνται σε όλη τη χώρα.
• Ανέπτυξε τεράστια αρδευτικά έργα, προκειμένου να στηρίξει μια κίνηση προς τη γεωργική ανάπτυξη και την επισιτιστική αυτάρκεια.
• Αναγνωρίζοντας ότι το νερό, δεν είναι πετρέλαιο, και θα είναι πιο σπάνιος πόρος για το μέλλον, ο Καντάφι ξεκίνησε την κατασκευή στο σχέδιο great manmade river το οποίο πήρε χρόνια για να ολοκληρωθεί.
Αναφέρεται ως ένα θαύμα του σύγχρονου κόσμου, αυτό το ποτάμι άντλησης με εκατομμύρια γαλόνια νερού την ημέρα από την καρδιά της ερήμου Σαχάρα στην ακτή, όπου η γη είναι κατάλληλη για τη γεωργία.

• Κάθε Λίβυος που ήθελε να γίνει αγρότης του δίνεται δωρεάν χρήση της γης, ένα σπίτι, γεωργικών μηχανημάτων, ζώων και σπόρους.
• Ο Καντάφι υποσχέθηκε ότι τους δικούς του γονείς, που ζούσαν σε μια σκηνή στην έρημο, δεν θα στεγάζονται μέχρι ότου κάθε Λίβυος θα στεγαζόταν.
Έχει εκπληρώσει αυτή την υπόσχεση.

Οἱ δικηγόροι ἀπεργοῦν διότι ἦταν ὅλα ΕΝΑ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ἔγκλημα!

Οἱ δικηγόροι ἀπεργοῦν διότι ἦταν ὅλα ΕΝΑ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ἔγκλημα!Λοιπόν, αφού τα ΜΜΕ δεν μιλούν καθόλου και θάβουν κάθε αγώνα, ας πω μια κουβέντα:
Οι δικηγόροι όλης της χώρας απεργούμε αυτές τις ημέρες όχι για τα καλά του κλάδου μας αλλά για το ότι η κυβέρνηση με το υπό ψήφιση νέο νομοσχέδιο ΚΑΤΑΡΓΕΙ και τα ελάχιστα που διδαχθήκαμε στο Πανεπιστήμιο.
Συγκεκριμένα:

Κάντε το πιο γρήγορο τεστ προσωπικότητας με εικόνες ...


Μια ομάδα Ιταλών ψυχολόγων σχεδίασε ένα πολύ απλό και γρήγορο τεστ που αποσκοπεί στην αξιολόγηση των επιμέρους χαρακτηριστικών της προσωπικότητας με βάση μια εικόνα.
Κοιτάξτε τις παρακάτω εικόνες για μερικά δευτερόλεπτα και στη συνέχεια επιλέξτε αυτήν που πιστεύετε ότι σας ταιριάζει περισσότερο.
Το τεστ αξιολογεί τις βασικότερες πτυχές της προσωπικότητας και κάθε εικόνα αντιστοιχεί στα τρία χαρακτηριστικά που κυριαρχούν.
picsperstest
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...