Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου 2014

Η αλήθεια για τους καθαρόαιμους σκύλους

Πώς η εκτροφή καθαρόαιμων σκύλων οδήγησε στη μετάλλαξη φυλών και τις σοβαρές ασθένειες    Η ιστορία της εκτροφής σκύλου, είναι μία υπόθεση που σκοπίμως οι εκτροφείς ή οι κυνολογικές ομάδες, αποφεύγουν να εκθέσουν. Η αλήθεια είναι ότι αν ψάξετε στο διαδίκτυο, θα βρείτε ελάχιστες πληροφορίες για την εκτροφή σκύλων και τις μεταβολές που υφίσταται κάθε φυλή ανάλογα με τις "ορέξεις" της κάθε εποχής και την μόδα που οφείλουν να ακολουθήσουν οι εκτροφείς ώστε να έχουν μεγαλύτερη ανταπόκριση! 
Από την άλλη μεριά στην Διεθνή Κυνολογική Ομοσπονδία, δημιουργούν, προσθέτουν και αφαιρούν λέξεις στα πρότυπα διαφόρων φυλών, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα των ομίλων που εκπροσωπούν κάθε φυλή. Λέξεις όμως ουσιαστικής σημασίας για την εμφάνιση και την υγεία του σκύλου.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΤΡΩΣ ΣΚΟΡΔΟ ΜΕ ΑΔΕΙΟ ΣΤΟΜΑΧΙ-ΤΙ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ


ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΤΡΩΣ ΣΚΟΡΔΟ ΜΕ ΑΔΕΙΟ ΣΤΟΜΑΧΙ-ΤΙ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΟ καθένας σκέφτεται ότι η κατανάλωση σκόρδου με άδειο στομάχι είναι ευεργετική.
Είναι  αρκετά αποτελεσματικό στην πρόληψη και την θεραπεία πολλών ασθενειών.
Οι επιστήμονες έχουν κάνει πολλές μελέτες και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι όταν καταναλώνετε σκόρδο, πριν να φάτε ή να πιείτε κάτι, θα αυξήσει τη δύναμη σας  καθιστώντας ένα εξαιρετικό ισχυρό φυσικό αντιβιοτικό.

Γιατί είναι καλό να τρώτε σκόρδο με άδειο στομάχι

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...