Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου 2014

ΓΙΑΤΙ ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε ΜΟΥΓΚΑ στις Θρασύτατες Δηλώσεις του ΝΤΑΒΟΥΝΤΟΓΛΟΥ;

9999999

Επειδή σήμερα πολύς κόσμος διερωτήθη “γιατί ο Συριζα δεν βγήκε να αρθρώσει μια λέξη για τον ραγιαδισμό των κυβερνώντων ( και του προέδρου της δημοκρατίας, του παππού της Λεϊλά)” όταν ο σουλτάν νταβούντογλου θρασύτατα έλεγε πως θα μοιράσουμε τα ΠΑΝΤΑ και το μόνο που δεν θα αλλάξει θά είναι η γεωγραφική τοποθεσία !!!
Για τον απλούστατο λόγο, και νομίζω ότι αυτό δεν θα πρέπει κανείς να το αγνοεί, ότι ο συριζα επανειλλημένως έχει εκφράσει την άποψη της μοιρασιάς του Αιγαίου.
269
Επειδή σήμερα πολύς κόσμος διερωτήθη “γιατί ο Συριζα δεν βγήκε να αρθρώσει μια λέξη για τον ραγιαδισμό των κυβερνώντων ( και του προέδρου της δημοκρατίας, του παππού της Λεϊλά)” όταν ο σουλτάν νταβούντογλου θρασύτατα έλεγε πως θα μοιράσουμε τα ΠΑΝΤΑ και το μόνο που δεν θα αλλάξει θά είναι η γεωγραφική τοποθεσία !!!
Για τον απλούστατο λόγο, και νομίζω ότι αυτό δεν θα πρέπει κανείς να το αγνοεί, ότι ο συριζα επανειλλημένως έχει εκφράσει την άποψη της μοιρασιάς του Αιγαίου.

Για θυμηθείτε τα λόγια της Δούρου σε τουρκική εφημερίδα, το καλοκαίρι του 2012 :
«Ελλάδα και Τουρκία πρέπει να γίνουν συνεργάτες. Έχουν πολλά κοινά για να διακινδυνεύσουν μια άχρηστη αντιπαράθεση»
Μια άχρηστη αντιπαράθεση! Δηλαδή με άλλα λόγια τί μας είπε η Δούρου; Ότι έκαναν και σήμερα οι κυβερνώντες που άκουγαν τον θρασύτατο τουρκαλά. ΜΟΥΓΚΑ !!!

Eκτακτο: O Ρωμανός δεν ....κατούρησε .
Αυτό έβαλε σε συναγερμό όλο το ιατρικό επιτελείο .Για την υπόθεση ενημερώθηκε ο ..Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος Βενιζελος. Αναμένουμε και έκτακτη ανακοινωθέν από την Ελληνική προεδρία , καθώς και από την γερμανική καγκελαρία για να ανάψουν τους φούρνους. Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η μαμά του παρήγγειλε εκατό κομποσκοίνια στο άγιο Όρος για βοήθεια της.   
Λιποθυμικό επεισόδιο από το οποίο ανατάχθηκε με την παρέμβαση των ιατρών παρουσίασε το απόγευμα της 25ης ημέρας απεργίας πείνας ο νοσηλευόμενος Νίκος Ρωμανός.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο ασθενής υποβάλλεται σε εργαστηριακό έλεγχο για την τεκμηρίωση της κατάστασής του.

Οδύσσεια πεντάχρονου με τραγική κατάληξη.ΚΑΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ

Οδύσσεια πεντάχρονου με τραγική κατάληξη«Οδύσσεια πόνου» με τραγική κατάληξη, συνιστά η περίπτωση ενός 5χρονου παιδιού, το οποίο ξεκίνησε το περασμένο Σαββατοκύριακο άρρωστο από το σπίτι του στην Ιτέα Άμφισσας, διακομίσθηκε στο ΓΝ Λαμίας και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου ξεψύχησε το απόγευμα της Τετάρτης πέντε ώρες μετά την διακομιδή του.
Επειδή όμως στην Λάρισα υπάρχει έλλειψη νεκροτομών χθες μεταφέρθηκε στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να διενεργηθεί η νεκροψία.
Ο άτυχος Λεωνίδας – Γιώργος από την Ιτέα, μόλις 4,5 ετών, ξεκίνησε το μοιραίο «ταξίδι» του, από το σπίτι του στην Ιτέα, όπου και παρουσίασε συμπτώματα υψηλού πυρετού, εμετού κλπ. Οι γονείς του κατέφυγαν σε παιδίατρο ο οποίος παρέπεμψε το περιστατικό στο νοσοκομείο.

Ο Ρωμανός δεν είπε το κυριότερο
Δεν προσπερνάς εύκολα την πολυήμερη απεργία πείνας ενός νέου, κυρίως αν είναι πραγματική και απειλεί τη ζωή του. Για αυτό στενοχωρούν τα κλισέ και των δύο συμπαγών απόψεων που αντιτίθενται στην περίπτωσή του. Ας παραμερίσουμε τις έτοιμες βεβαιότητες εκατέρωθεν και ας δούμε λίγο το πρόβλημα.
Η Πολιτεία δεν χρωστά στον Νίκο Ρωμανό, όπως διάβασα να ισχυρίζονται κάποιοι. Ορθώς βρίσκεται εκεί που βρίσκεται και αν πρόκειται να του παραχωρηθούν κάποια δικαιώματα είναι γιατί τηρεί τις προϋποθέσεις και όχι γιατί έχει την ψυχική δύναμη να κάνει απεργία πείνας. Από την άλλη, δεν πρόκειται για ένα «κωλόπαιδο που δεν θα πάθει τίποτα». Ασφαλώς μπορεί να κινδυνεύσει η ζωή του αν παραταθεί η απεργία πείνας - κανείς μας δεν γνωρίζει την πραγματική κατάσταση της υγείας του αφού δεν υπάρχει ιατρικό ανακοινωθέν.

Δυστυχώς, ο ίδιος δεν απάντησε στο ουσιαστικότερο ερώτημα, που δεν τέθηκε από κανέναν γιατί κανέναν δεν φάνηκε να ενδιαφέρει. Πώς σκόπευε να χρησιμοποιήσει τη μικρή ελευθερία που θα του δινόταν; Τυπικά σίγουρα για σπουδές- μόνο; Μέχρι τώρα φαινόταν ανυποχώρητος στις απόψεις του και στην πρόθεσή του να πολεμήσει με όλες του τις δυνάμεις αυτό που ονομάζει σύστημα. Δεν φαίνεται να δέχεται κανέναν από τους νόμους και τους θεσμούς της κοινωνίας μας πλην αυτού που παρέχει ευεργετήματα στους φυλακισμένους που σπουδάζουν- σε όλα τα υπόλοιπα θέλει να βάλει φωτιά. Μολονότι αθωώθηκε για την κατηγορία της τρομοκρατίας, η απολογία του ήταν απολογία επαναστάτη. Αν του δοθεί η ευκαιρία θα προκαλέσει τραύματα σε αυτόν τον κόσμο που μισεί; ΄Η είναι έτοιμος για μία έντιμη συμφωνία;

Προκλητικό Παραλήρημα του Τούρκου Αχμέτ Χατζηοσμάν μέσα στη Βουλή… Και το Προεδρείο τον «έκοψε» μόνο επειδή είχε λήξει ο χρόνος του!

Προκλητικό Παραλήρημα του Τούρκου Αχμέτ Χατζηοσμάν μέσα στη Βουλή… Και το Προεδρείο τον «έκοψε» μόνο επειδή είχε λήξει ο χρόνος του!

Απίστευτες στιγμές ζούμε στη «Νέα Ελλάδα» των Σαμαροβενιζέλων… Οιτουρκικές προκλήσεις δεν σταματούν μόνο σε Αιγαίο και κυπριακή ΑΟΖ αλλά φτάνουν μέχρι και το κέντρο της Αθήνας… Και πιο συγκεκριμένα την Ελληνική Βουλή… Το πρωί της Παρασκευής από το βήμα της βουλής ο μουσουλμάνος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη, Αχμέτ Χατζή Οσμάν άνοιξε πυρ κατά της ελληνικής κυβέρνησης σχετικά με την μειονοτική εκπαίδευση… Σε ένα απίστευτο παραλήρημα άρχισε να βάλει κατά πάντων και προσπαθούσε με υψωμένη τη φωνή να υπερασπιστεί τις τουρκικές θέσεις σε αυτό το θέμα…

ΣΟΚ! Αναγκάζουν τους αστέγους να 'φορούν' κίτρινα τρίγωνα!

Μόνο σοκ και τρόμο μπορεί να προκαλέσει η είδηση πως η πόλη της Μασσαλίας ακολουθεί ναζιστικές πρακτικές και μοιράζει "ταυτότητες" που φέρουν πάνω τους ένα κίτρινο τρίγωνο, με στόχο να ξεχωρίζει τους άστεγους πολίτες της!
Η εικόνα ενός άνδρα να έχει καρφιτσώσει στο στήθος του ένα κίτρινο τρίγωνο γιατί είναι άστεγος κάνει το γύρο του διαδικτύου μέσω του Γαλλικού Πρακτορείου. Και το μόνο που προκαλεί είναι θλίψη για το πόσο χαμηλά μπορεί να (ξανα)πέσει ο άνθρωπος, που δεν διδάχτηκε από τα εγκλήματα του παρελθόντος του.
Μια κάρτα με ένα τρίγωνο που είναι κίτρινο και η πρώτη σκέψη που έρχεται στο μυαλό όταν το βλέπει κανείς είναι τα τρίγωνα που οι Ναζί φορούσαν στους Εβραίους για να τους ξεχωρίζουν. Τώρα δεν είναι Εβραίοι, δεν είναι γκέι αλλά είναι άνθρωποι που έχουν μείνει στο δρόμο. Κυριολεκτικά.
Οι κάρτες αυτές, με την φωτογραφία του κατόχου τους, αναφέρουν πάνω το όνομά του, την ημερομηνία γέννησης αλλά και τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν ή αν έχουν αλλεργίες! Όποιος τις έχει πρέπει να τις φορά κάπου εμφανώς. Όπως ακριβώς τα κίτρινα τρίγωνα που ανάγκαζαν οι Ναζί να φορούν οι Εβραίοι. Εκεί φτάσαμε...
Η απόφαση της Μασσαλίας, της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Γαλλίας, έχει προκαλέσει οργή και θύελλα αντιδράσεων, φυσικά.
Πέρα από τις αντιδράσεις των οργανώσεων για τα ανθρώπινα δικαιώματα, τουλάχιστον η κυβέρνηση Ολάντ τοποθετήθηκε. «Είμαι σοκαρισμένος. Το να αναγκάζεις έναν άστεγο άνθρωπο να φορά ένα κίτρινο τρίγωνο που δείχνει ποια αρρώστια έχει είναι εξωφρενικό. Δεν τα βάζεις με τους αδύναμους. Δεν γράφεις την αρρώστιά τους πάνω στα ρούχα τους. Το ιατρικό απόρρητο είναι θεμελιώδες δικαίωμα», είπε η υπουργός Κοινωνικών Υποθέσεων της Γαλλίας.

Η πολίτικη σαλάτα αδυνατίζει, έχει αντικαρκινικές ιδιότητες, βοηθάει την καρδιά και ρίχνει το ζάχαρο

Η πολίτικη σαλάτα αδυνατίζει, έχει αντικαρκινικές ιδιότητες, βοηθάει την καρδιά και ρίχνει το ζάχαρο

Τα μυστικά της δύναμης της πολίτικης σαλάτας:
Χαρακτηριστικό των βρασμένων  καρότων, είναι ότι ανεβάζουν το ζάχαρο. Έτσι πολλοί διαβητικοί εκπαιδεύτηκαν να στερούνται ολοκληρωτικά αυτό το διατροφικό θησαυρό. Πράγμα όμως άδικο και πολύ λάθος, γιατί τα καρότα σε συνδυασμό με το λάχανο όχι μόνο δεν ανεβάζουν το ζάχαρο, αλλά το ρυθμίζουν! Χώρια που αυτά τα δυό μαζί ξεκουράζουν το συκώτι. Έτσι η πολίτικη σαλάτα γίνεται φάρμακο για όσους πάσχουν!
Το λάχανο έχει πολλές και θαυμαστές ιδιότητες για τις οποίες δεν είναι και τόσο γνωστό πράγμα που το υποβιβάζει στη συνείδηση μας. Όλα του τα ευεργετήματα, μπορούμε να τα απολαύσουμε όμως, μόνο αν το φάμε ωμό. Βρασμένο χάνει τη δύναμη του. Γι αυτό προτιμήστε το ωμό σε σαλάτα.
Η δύναμη του καρότου δεν αλλοιώνεται με το βράσιμο, αρκεί να «κρατάει λίγο» μετά το βράσιμο. Να μην είναι δηλαδή λιωμένο.
Επειδή το λάχανο πρήζει τις γυναίκες, πολλές φορές θεωρούν ότι κάνει κατακράτηση υγρών και το αποφεύγουν. Στη πραγματικότητα όμως αυτό είναι σφάλμα. Το λάχανο έχει την εξής περίεργη ιδιότητα: τις πρώτες 2 ημέρες σε πρήζει και μετά αποβάλει όλα τα περιττά υγρά ενώ καθαρίζει τον οργανισμό.
Μπορείτε να συνδυάσετε τη σαλάτα σας με κόκους καυτερής πιπεριάς (μπούκοβο) αν δεν έχετε υπέρταση, ώστε να κάψετε τα λίπη (η καυτερή πιπεριά είναι λιποδυαλιτική) να προσθέσεστε κουρκουμά που είναι επίσης αντικαρκινικός και αντιδιαβητικός (ή κάρυ γιατί περιέχει κουρκουμίνη). μαύρο πιπέρι σε σκόνη ή κόκκους (γιατί ενεργοποιεί το πάγκρεας) να βάλετε μυρωδικά και αρώματα της επιλογής σας απογειώνοντας την γεύση και τη θεραπευτική της δύναμη!
Τι περιέχει το λάχανο;
Το λάχανο περιέχει σουλφοραφάνη, μια φυτοχημική ουσία για την οποία οι μελέτες δείχνουν ότι προστατεύει τον οργανισμό από τις ελεύθερες ρίζες.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...