Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014

5 χαρακτηριστικά των ανθρώπων με ενσυναίσθηση

Οι άνθρωποι με ενσυναίσθηση είναι πιο συναισθηματικοί, πιο ευαίσθητοι και έχουν έντονη την ανάγκη να βοηθήσουν. Η διαίσθηση είναι το φίλτρο μέσα από το οποίο βιώνουν τον κόσμο. Οι ενσυναίσθητοι είναι δοτικοί, πνευματικά συντονισμένοι και καλοί ακροατές. Αυτοί θα είναι πάντα εκεί για σένα, νοιάζονται πραγματικά για τα συναισθήματα, την υγεία και τις ανησυχίες των άλλων ανθρώπων.

Μπορούν να “διαβάζουν” τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων

Οι εβραίοι του υπουργείου α-παιδείας ξαναχτυπούν σε βιβλίο του δημοτικού ...

http://4.bp.blogspot.com/--27TlkeYbao/VFZ-ctRX7lI/AAAAAAAAEOg/XX78p6EUy_M/s1600/%CE%B2%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%B9%CE%BF%2B%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85.pngΗ Ιταλία μας κήρυξε τον πόλεμο και εμείς κρυφτήκαμε στο υπόγειο !!!  Πήραν ένα μυθιστόρημα του Ντελόπουλου και το κάναν ιστορία οι μαλάκες !!!  Γαμημένα θρασίμια ! H Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα  που αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει τους στρατούς τεσσάρων χωρών ταυτόχρονα, Αλβανίας, Ιταλίας, Γερμανίας, και Βουλγαρίας.  
Αντί να φροντίσουν να καλλιεργήσουν στα παιδιά του δημοτικού υψηλό εθνικό φρόνημα και υπερηφάνεια για την Ελληνική καταγωγή τους αυτά τα γλοιώδη υποκείμενα του υπουργείου α-παιδείας καταρρακώνουν την εθνική τους αξιοπρέπεια , ευτελίζουν τον ηρωικότερο λαό του κόσμου  και εμφυσούν στο παιδικό μυαλουδάκι την  λιποψυχία , τον φόβο , την ανικανότητα κ.α.   
Αυτοί είναι οι υποτελείς της νέας τάξης πραγμάτων :  


Εξ ιδίων κρίνουν τ΄αλλότρια ... τα θρασίμια .Ιδού και το βιβλίο της Γλώσσας , Ε΄ Δημοτικού , σελίδα 44 .


Ας ξυπνήσουν επιτέλους οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων !
Τι διάολο , δεν τους νοιάζει τι σκατά μαθαίνουν στα παιδιά τους ; Και οι δάσκαλοι τι κάνουν ;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...