Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟ ΕΦΑΓΑΝ ΣΕ ΧΡΟΝΟ "ΝΤΕΤΕ"... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΟ "ΒΗΜΑ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΟΤΑΝ ΠΩΣ Η ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΕΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ... ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ....

«Ποιος κατέγραψε τη συνομιλία του Πρωθυπουργού για τη Χρυσή Αυγή

Έτσι τα στελέχη της λεωφόρου Κατεχάκη εξετάζουν τρία ενδεχόμενα: Πρώτον και βασικότερο, η καταγεγραμμένη συνομιλία να προέρχεται είτε από παγίδευση χώρου ή με έναν απλό «κοριό»-μαγνητόφωνο στο τηλέφωνο εκείνου που δέχθηκε το τηλεφώνημα του κ. Σαμαρά.
Δεύτερον, να είναι έργο από φορητή συσκευή παρακολούθησης που διαθέτουν ξένοι πράκτορες οι οποίοι εκπροσωπούν συμφέροντα διπλωματών με τους οποίους είχαν έλθει σε επαφή τον τελευταίο χρόνο υψηλόβαθμα στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Παράνομοι βασιλιάδες στο Πόρτο Χέλι Φωτο


Παράνομοι βασιλιάδες στο Πόρτο Χέλι Φωτο
Ενας δρόμος κόπηκε στη μέση για να εμποδίζεται η πρόσβαση στην ειδυλλιακή παραλία κάτω από τη νέα έπαυλη του τέως βασιλιά, ενώ απαγορεύτηκε και η διέλευση πεζών και οχημάτων για χάρη του βασιλιά της Ολλανδίας!
Ποιος είπε ότι στην Ελλάδα έχει καταργηθεί η βασιλεία; Τουλάχιστον σε ένα μέρος αυτής της χώρας οι επιθυμίες των βασιλέων, νυν και πρώην λίγη σημασία έχει, εξακολουθούν όχι μόνο να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη από την Πολιτεία, αλλά και να εκπληρώνονται άμεσα και αν χρειαστεί για χάρη τους γίνονται εξαιρέσεις από νόμους και διατάξεις.
Στο Πόρτο Χέλι, στην «Ελληνική Ριβιέρα» όπως είναι διεθνώς γνωστή η μεγάλη αυτή ακτογραμμή που ανταγωνίζεται το Μονακό με τα πολυτελή ξενοδοχεία και τις δεκάδες βίλες-μεγαθήρια, φαίνεται ότι ισχύουν άλλοι νόμοι, άλλα ήθη και άλλα έθιμα σε ό,τι έχει να κάνει με την αποδοχή και τα προνόμια που απολαμβάνουν τα μέλη των βασιλικών οικογενειών. Τρανταχτά παραδείγματα, όπως αποκαλύπτει σήμερα το «ΘΕΜΑ», οι περιπτώσεις του τέως βασιλιά της χώρας Κωνσταντίνου και του βασιλιά της Ολλανδίας Βίλεμ Αλεξάντερ. Ο πρώτος αγόρασε έπαυλη της οποίας ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε φράξει με συρματόπλεγμα τον δρόμο που οδηγεί στην παραλία, ενώ ο δεύτερος, αφού κατάφερε να χτίσει με υπουργική απόφαση ιδιωτικό λιμάνι, τώρα τοποθετεί και πινακίδες που απαγορεύουν τη διέλευση πεζών και οχημάτων κοντά στο σπίτι του.

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ .ΙSIS /Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΣΩΣΤΟΥ ΒΙΑΣΤΗ ΤΩΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΙSIS /Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΣΩΣΤΟΥ ΒΙΑΣΤΗ ΤΩΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Φυλλάδιο σχετικά με τις κατευθυντήριες γραμμές της σύλληψης, κράτησης και σεξουαλικής κακοποίησης των αλλόθρησκων γυναικών εξέδωσε η ISIS.
Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά

Το έντυπο εκτιμάται ότι τυπώθηκε στις 3 Δεκεμβρίου από το «Τμήμα Έρευνας και Fatwa» της τρομοκρατικής οργάνωσης και ενθαρρύνει τη σεξουαλική ομηρεία ως ισλαμικό δόγμα ιδιαίτερα για τους »Λαούς της Γραφής» (ή του Βιβλίου), δηλαδή τους χριστιανούς και εβραίους.
Εξηγεί στους Τζιχαντιστές μαχητές του Ισλαμικού Κράτους ότι αρκεί η «απιστία» στο Ισλάμ για να αιχμαλωτίσεις κάποια γυναίκα σαν σεξουαλική σκλάβα .
Οι κανόνες για το πώς πρέπει να χειριστούν οι μαχητές τις σκλάβες είναι συγκλονιστικοί. Θεωρείται θεμιτό να βιασθεί μια γυναίκα σκλάβα «αμέσως μετά τη σύλληψη και κατοχή της» και ότι είναι »επιτρεπτό να έχει σεξουαλική επαφή με τη θηλυκή σκλάβα που δεν έχει γίνει ακόμα έφηβη, αν είναι κατάλληλη για την πράξη» .
141838034312 χρονες σκλαβες Γιαζίντι από τις συνολικά 5000
Η σημερινή έκδοση της Independent δημοσιεύει κάποιες από τις ερωτήσεις και απαντήσεις1. Ποια είναι η Αλ-Sabi;

«Δεν είναι θεωρία συνωμοσίας ότι μας ψεκάζουν»


Όταν μου ανατέθηκε να γράψω για το εάν μας ψεκάζουν ένιωσα μια παροδική πλήξη. Θα έπρεπε να δω καλτ τηλεοπτικές εκπομπές. Να διαβάσω «σεντόνια» από σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα που κατακεραυνώνουν τους «συνωμοσιολόγους» συμπολίτες μας (30% είναι αυτοί, δεν είναι και λίγοι), να αναλύσω ομιλίες πολιτικών που αποδίδουν τον περιορισμό της νεοελληνικής επανάστασης ενάντια στην κρίση στο μέγεθος ενός καναπέ στους ψεκασμούς. Να διαβάσω δεκάδες πανομοιότυπες απόψεις διαφόρων ειδικών -ψυχολόγων, κοινωνιολόγων και έγκριτων επιστημόνων- που προσπαθούν (ματαίως) να αντικρούσουν την συλλογική παράκρουση που προκαλούν οι λευκές ουρές των αεροπλάνων και «μουτζουρώνουν» για ώρες τον καθαρό ουρανό.


Μπορούσε άραγε μια έκφραση που σύντομα θα καταχωρηθεί στο ερμηνευτικό λεξικό ως νεοελληνική αργκό, «μας ψεκάζουν», να εμπεριέχει έστω και μια ρανίδα σοβαρότητας; Αποφάσισα να μιλήσω με έναν άνθρωπο που ήταν από τους πρώτους που έφεραν την συζήτηση στην Ελλάδα περί αεροψεκασμών, κι εάν και ο ίδιος παλιός ακτιβιστής κατά των πυρηνικών, παραμένει ανεξάρτητος από τα μαζικά κινήματα. Ο λόγος για τον Αυστραλό Γουέιν Χολ ο οποίος μάλλον περισσότερο Έλληνας είναι, αφού έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στην Ελλάδα. Σήμερα ζει στην Αίγινα.


Στην συνέντευξη που μου παραχώρησε δεν ξέρω εάν πείστηκα πως ήδη έχουν ξεκινήσει να μας ψεκάζουν. Όμως προβληματίστηκα αρκετά για το εάν στην Ελλάδα της κρίσης, όπου το περιβάλλον έχει περάσει στις τελευταίες προτεραιότητες της πολιτείας και της κοινωνίας, μπορεί να ξεπεραστεί η γραφική αντιπαλότητα (μας ψεκάζουν ή δεν μας ψεκάζουν) και μπορούμε να λάβουμε μέρος στην παγκόσμια συζήτηση που μαίνεται μεταξύ επιστημόνων με εκτενή αρθρογραφία στα πιο έγκριτα αμερικάνικα και διεθνή περιοδικά για το εάν είμαστε σε θεωρητική βάση υπέρ ή κατά των ψεκασμών; Σε ποιο επιστημονικούς όρους είμαστε υπέρ ή κατά οποιασδήποτε τεχνολογικής παρέμβασης στον πλανήτη, όπως είναι οι αεροψεκασμοί, για να γίνει δυνατή η αναστροφή της κλιματικής αλλαγής; 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...