Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014


Δανέλλης και Φρ. Λαμπρινός στην κορυφή της λίστας στο ΠΟΤΑΜΙ . ΙΔΟΥ ΟΙ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ

Ο πρόεδρος του ΠΟΤΑΜΙΟΥ Σταύρος Θεοδωράκης αναμένεται να συναντηθεί την Κυριακή με τον δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό.
Έρχεται μ' ένα άνεμο αισιοδοξίας στις αποσκευές του για την πορεία του κόμματος.
Η Κρήτη είναι ένας προνομιακός χώρος για τον ίδιο καθώς χωρίς καμία αμφιβολία έχει ρεύμα κάτι το οποίο το διαπιστώσαμε και στις ευρωεκλογές με την εκλογή του κ. Γραμματικάκη.

Όσον αφορά τις υποψηφιότητες δεδομένη πρέπει να θεωρείται εκείνη του πρώην ευρωβουλευτή Σπύρου Δανέλλη ο οποίος είχε εκλεγεί και βουλευτής με τον Συνασπισμό.
Είναι ένας άνθρωπος με εμπειρία και με θητεία στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, ήταν και δήμαρχος Χερσονήσου.

ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ''ΕΝΕΣΗ'' ΑΠΟ ΤΟΥΣ ''ΕΥΠΑΘΕΙΣ'' ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ: Λιθοβόλησαν ζευγάρι μέχρι θανάτου και αποκεφάλισαν 4 άτομα [εικόνες]Η φρίκη των πράξεων των τζιχαντιστών δεν έχει τελειωμό. Αυτή τη φορά έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το λιθοβολισμό ενός ζευγαριού μέχρι θανάτου, το οποίο είχε κατηγορηθεί για μοιχεία.

Κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων ακόμη και με ρύθμιση των χρεών . ΚΟΡΟΙΔΑΡΕΣ !!!!


Κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων ακόμη και με ρύθμιση των χρεών
Αντιμέτωποι με μια νέα ταλαιπωρία έρχονται αυτές τις ημέρες χιλιάδες φορολογούμενοι οι οποίοι προχώρησαν σε ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους προς την εφορία και αντιμετώπιζαν μέτρα αναγκαστικής είσπραξης, δηλαδή κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων, κινητών και ακίνητων.
Ειδικότερα, οι φορολογούμενοι ενώ ήδη εντάχθηκαν στην ρύθμιση των οφειλών τους, διαπίστωσαν ότι στις περιπτώσεις που έχουν ληφθεί μέτρα αναγκαστικής είσπραξης σε βάρος τους, αυτά δεν αίρονται με αποτέλεσμα να καταστούν δύσκολη, έως ανέφικτη την τήρηση της ρύθμισης, λόγω οικονομικής εξόντωσης.
Πιο απλά παρά τη ρύθμιση των χρεών οι διατάξεις του Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων (ΚΕΔΕ) εξακολουθούν να ισχύουν και η εφορία συνεχίζει τη δέσμευση των όποιων εισοδημάτων του οφειλέτη είναι διαθέσιμα προς κατάσχεση.

Οι θέσεις του ανθελληνικού ΣΥΡΙΖΑ

Δείτε κάποιες από τις θέσεις του ανθελληνικού ΣΥΡΙΖΑ

• Κατάργηση Εθνικών Παρελάσεων.

• Κατάργηση Όρκου από τον Στρατό,Δικαστήρια,από παντού.

• Κατάργηση των Θρησκευτικών από τα Σχολεία.

Το backpack (δεν ξέρω πως το λένε γερμανικά) του Θοδωράκη...


Μετά από αυτό το βίντεο όποιος ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ είναι απλα ΗΛΙΘΙΟΣ!

Μετά από αυτό το βίντεο όποιος ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ είναι απλα ΗΛΙΘΙΟΣ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ...

Τι εφ - άΡπαξ θα πάρουν 11.110 δημόσιοι υπάλληλοι .Εως τα τελη Ιανουαριου το μπονους τεμπελιες

Τι εφάπαξ θα πάρουν 11.110 δημόσιοι υπάλληλοιΔιαβάστε τι ισχύει για όσους αποχώρησαν έως τις 31 Αυγούστου 2013 και πήραν σύνταξη ως τις 20 Φεβρουαρίου 2014 

Έως τα τέλη Ιανουαρίου θα έχουν λάβει το εφάπαξ 11.110 δημόσιοι υπάλληλοι, που συνταξιοδοτήθηκαν έως τις 20 Φεβρουαρίου του 2014, σύμφωνα με το νέο χρονοδιάγραμμα. Ήδη οι λίστες με τα ονόματά τους έχουν σταλεί στο Ταμείο πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων.

Πότε το κόκκινο κρέας μετατρέπεται σε δηλητήριο στο στομάχιΕρευνητές από τις ΗΠΑ κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς διαπίστωσαν μέσα από πρόσφατη μελέτη τους ότι, υπό συγκεκριμένες συνθήκες, η κατανάλωση κόκκινου κρέατοςπυροδοτεί χημικές αντιδράσεις κατά την πέψη, οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν στην εμφάνιση αθηρωσκλήρωσης.

Όπως διαπίστωσαν τα βακτήρια του εντέρου μετατρέπουν ένα συστατικό του κόκκινου κρέατος σε δύο ουσίες που βλάπτουν τα αγγεία. Στο πλαίσιο της μελέτης τους, που δημοσιεύεται στην έγκριτη επιθεώρηση Cell Metabolism, οι επιστήμονες της διάσημης Κλινικής του Κλίβελαντ στο Οχάιο, πειραματίστηκαν με ποντίκια.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...