Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014

Καταργείται κάθε προστασία της πρώτης κατοικίας από 1/1/2015

ΜΑΖΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΟ ΞΕΣΠΙΤΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ!

Ως το «τελειωτικό χτύπημα» στην λαϊκή κατοικία θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί η απόφαση που πρόκειται να λάβει το υπουργείο Ανάπτυξης για τη μη παράταση της ισχύς του νόμου 4224/2013, ο οποίος προστάτευε την κύρια κατοικία (υπό προϋοθέσεις) από τους πλειστηριασμούς των δανειστών το 2014.
Από την 1 Ιανουαρίου του 2015, δηλαδή, τα χιλιάδες νοικοκυριά που δεν είναι πλέον σε θέση να ανταποκρίνονται στις δόσεις των στεγαστικών δανείων τους κινδυνεύουν να βρεθούν κυριολεκτικά στο δρόμο!
Πηγές του υπουργείου Ανάπτυξης σχολίαζαν, μάλιστα, πως το πλαίσιο προστασίας ήταν έτσι κι αλλιώς προσωρινό, μέχρι να είναι έτοιμες οι ...
τράπεζες να χειριστούν το ζήτημα.

Παράλληλα, για να “χρυσώσουν το χάπι” της απελευθέρωσης των πλειστηριασμών, τονίζουν ότι υπάρχουν, τάχα, άλλες διατάξεις που προστατεύουν την πρώτη κατοικία, ενώ η σχετική ρύθμιση προστασίας από πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας χρησιμοποιήθηκε, δήθεν, μόνο σε 3.000 περιπτώσεις.
ΜΕΤΡΑ – ΑΣΠΙΡΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
Οι «λύσεις» λοιπόν που θα προβλέπονται από το 2015 για να μην ξεσπιτωθεί μια οικογένεια και η ακίνητη περιουσία της εκποιηθεί, θα είναι πλέον είτε η «συνεργασία» με την τράπεζα που έχει χορηγήσει το δάνειο είτε η αίτηση για υπαγωγή στο λεγόμενο «νόμο Κατσέλη» του 2010. Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως ο «νόμος Κατσέλη» δεν προστατεύει την κύρια κατοικία από πλειστηριασμό για χρέη προς το Δημόσιο.
Η κυβέρνηση, λοιπόν, επιλέγει ταυτόχρονα με την ουσιαστική απελευθέρωση των πλειστηριασμών για την πρώτη κατοικία, να εισάγει έναν φτηνό αντιπερισπασμό
Από τη μία θα πετάει τα νοικοκυριά οφειλέτες στα νύχια των τραπεζών και από την άλλη θα τους κλείνει το μάτι λέγοντας «υπάρχει και ένας νόμος που  ενδεχομένως να σας προστατεύσει»…
Σύμφωνα λοιπόν με το νέο πλαίσιο που θα ισχύσει για το 2015, θα εφαρμοστεί ο περίφημος «Κώδικας Δεοντολογίας των Τραπεζών» που περιλαμβάνει τους θεσμούς του «Συνεργάσιμου Δανειολήπτη» και των «Εύλογων Δαπανών Διαβίωσης».
Η τράπεζα-δανειστής, δηλαδή, εφαρμόζοντας διαδικασίες κομμένες και ραμμένες στα μέτρα της, θα επιβάλλει στον οφειλέτη ένα πρόγραμμα αποπληρωμής του δανείου του λαμβάνοντας υπόψη της «αν συνεργάζεται» και ποιες είναι «εύλογες δαπάνες» για να μπορεί να ζει…
Αν ο δανειολήπτης συνεργαστεί με την τράπεζα και αποδεχθεί τη «λύση» που του προτείνει τότε χαρακτηρίζεται «συνεργάσιμος» και απλά εξακολουθεί να πληρώνει τη δόση που του έχει ουσιαστικά επιβληθεί.
Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ… ΞΕΣΠΙΤΩΜΑΤΟΣ

BILL MAHER: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ..."Υπάρχει πολύς κόσμος στον πλανήτη και πρέπει να προωθήσουμε το θάνατο. "
BILL MAHER: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ...

 
Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης εμφάνιση στην εκπομπή (star talk radio) υποδέχτηκαν τον Bill Maher,(Αμερικανός stand-up κωμικός,οικοδεσπότης στην τηλεόραση,πολιτικός σχολιαστής, συγγραφέας και ηθοποιός), Ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του να δει περισσότερα άτομα σκοτωμένα με αυτοκτονίες, μέσω άμβλωσης, και με τη θανατική ποινή, διότι «ο πλανήτης είναι πολύ γεμάτος και πρέπει να προωθήσουμε το θάνατο."
Ερωτηθείς από τον οικοδεσπότη Neil deGrasse Tyson τι σκέφτετε για τη θανατική ποινή και την άμβλωση, ο Maher επιβεβαίωσε εκ νέου την υποστήριξή του παρατηρώντας: «Ο Πάπας είναι σταθερά υπέρ της ζωής, εγώ είμαι σταθερά υπέρ του θανάτου."

Ασθένειες που καταπολεμούνται με το λεμόνι


Το λεμόνι έχει ένα μεγάλο αριθμό οφελών για τον ανθρώπινο οργανισμό. Περιέχει Βιταμίνη C, Κάλιο, Ασβέστιο και πολλά άλλα χρήσιμα συστατικά για όλους μας. Σας παρουσιάζουμε...
τους λόγους για τους οποίους πρέπει όλοι μας να υιοθετήσουμε το λεμόνι στην καθημερινότητα μας.

Διεργετικό ένζυμο λεμονιού. Το λεμόνι βοηθάει το συκώτι να απορρίπτει τις τοξίνες και βοηθάει στην τόνωση των φυσικών ενζύμων, τα οποία μας κρατούν υγιείς.

Ιδανικό pH. Το λεμόνι βοηθάει στην εξισορρόπηση του pH σας, το οποίο ιδανικά θα πρέπει να βρίσκεται γύρω στο 7,30 με 7,45. Έτσι, αν το σύστημα σας «αισθάνεται» λίγο όξινο, λίγο λεμόνι θα σας βοηθήσει να ανεβάσετε το επίπεδο του pH σας.

Εξαφανίστε την πιτυρίδα. Ο χυμός από λεμόνι και πιο συγκεκριμένα από τα λάιμ εάν εφαρμοστεί πάνω στο τριχωτό της κεφαλής σας μαζί με το κανονικό σας λάδι για τα μαλλιά, θα εμποδίσει την εμφάνιση της πιτυρίδας καθώς καθαρίζει όλο το κρανίο και τα μαλλιά.

Ο χυμός από το λάιμ περιέχει κιτρικό οξύ, το οποίο εξαλείφει εναποθέσεις ασβεστίου στις αρτηρίες. Εμποδίζει επίσης τον σχηματισμό πετρών σε πάγκρεας και νεφρά.

Ώθηση στο ανοσοποιητικό σύστημα. Ο χυμός από λεμόνι περιέχει βιταμίνη C η οποία «εμπλουτίζει» με δύναμη την ασπίδα του ανθρώπινου οργανισμού. Σιγουρευτείτε πως καθημερινά στύβετε λεμόνια σε ένα ποτήρι με ζεστό νερό και αρχίστε να το πίνετε σαν τονωτικό κάθε πρωί.

Μαχητής του καρκίνου. Μελέτες έχουν δείξει πως το λεμόνι περιέχει πηκτίνη εσπεριδοειδών και λιμονοειδή τα οποία εμποδίζουν την εξάπλωση των καρκινικών κυττάρων. Εμποδίζει επίσης την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων αλλά και το θάνατο των «καλών» κυττάρων.

Κυκλοφορία του αίματος. Το λεμόνι περιέχει φλαβονοειδή που ενισχύουν τη Βιταμίνη C, η οποία τελικά συντελλεί στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Τα φλαβονοειδή βοηθούν επίσης στον έλεγχο της πίεσης του αίματος και της φλεγμονής.

Το Σύμπαν επικοινωνεί μαζί σου μέσω ενός κώδικα αριθμών; Δείτε τι μπορεί να σημαίνουν οι επαναλαμβανόμενοι αριθμοί

http://www.astrology.gr/media/k2/items/cache/a4d78e72c80b58dacfb495ebf04bac63_L.jpg
Το να βλέπεις συνέχεια κάποιους αριθμούς είναι ένα μήνυμα, είναι ο τρόπος του Σύμπαντος να επικοινωνεί μαζί σου μέσω ενός κώδικα. Απλά πρέπει να μάθεις τον κώδικα.
Είναι δεύτερη φορά που ασχολούμαι με το θέμα, για το λόγο ότι κάθε μέρα κάποιος θα έρθει σε επαφή μαζί μου, για να μου ζητήσει πληροφορίες για έναν δικό του αριθμό, μετά την δημοσίευση του άρθρου σχετικά με τις ακολουθίες των αριθμών. 
Νόμιζα πως αυτό το ταξίδι συνειδητοποίησης είναι μοναχικό και για λίγους, αλλά το ότι συμβαίνει σε τόσους ανθρώπους εκεί έξω και καθημερινά, είναι κάτι που ξεπέρασε τα όρια της φαντασίας μου.
Έτσι θεώρησα πως θα είναι καλό να ρίξουμε μια πιο βαθιά ματιά, σε κάτι που φαίνεται να αποτελεί μια ενδιαφέρουσα υπόθεση για αρκετούς.
Έρευνες αποκαλύπτουν πάντως, ότι όταν κάποιος αρχίζει να βλέπει μια επαναλαμβανόμενη ακολουθία αριθμού, αρχίζει συνήθως να του παρουσιάζεται, μετά από τον αριθμό 11:11.
Η επανάληψη στις ακολουθίες των αριθμών δεν είναι μόνο το τι σημαίνει ο αριθμός που επαναλαμβάνεται, αλλά είναι περισσότερο το πόσο συχνά κάποιος παρατηρεί τις επαναλαμβανόμενες ακολουθίες αριθμών.
Είναι στατιστικά πιο πιθανό οι αριθμοί που παρατηρείς να μην επαναληφτούν στη σειρά, ειδικά καθ 'όλη την ημέρα σου και κάθε μέρα. Π.χ. στην δική μου περίπτωση ήταν ο αριθμός 32, που μέσα στην ημέρα ερχόταν σε διαφορετικές εκφάνσεις, δηλ. 23, 5326, 2323 στις πινακίδες αυτοκίνητων, σε επιγραφές, σε ρολόγια και ούτω καθεξής και ήταν η αιτία που με σαγήνεψε η μαγεία, πέρα από την περιέργεια, για το τι σημαίνει ένας συγκεκριμένος αριθμός.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...