Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014

To sεx tape της Κατερίνας Στικούδη και η αντίδραση των γονιών της!

Είναι σέxι και το ξέρει. Η Κατερίνα Στικούδη μιλάει για την εικόνα της, για τις σέxι εμφανίσεις...το sεx tape αλλά και πώς αντιδρούν οι γονείς σε όσα κάνει!

η δύναμη της σκέψης σου…

Η Δύναμη της σκέψης σου…Η Δύναμη της Σκέψης …
από την Tania Kotsos
Η δύναμη της σκέψης είναι το κλειδί στη δημιουργία της πραγματικότητάς σας…
Όσα αντιλαμβάνεστε στο φυσικό κόσμο έχουν την προέλευσή τους στον αόρατο, εσωτερικό κόσμο των σκέψεων και των πεποιθήσεών σας. Για να γίνετε ο κύριος του πεπρωμένου σας, πρέπει να μάθετε να ελέγχετε τη φύση των κυρίαρχων, συνήθων σκέψεών σας. Με αυτόν τον τρόπο θα είστε σε θέση να προσελκύσετε στη ζωής σας οτιδήποτε επιθυμείτε, με την ίδια ακρίβεια που γνωρίζετε ότι οι σκέψεις σας δημιουργούν την πραγματικότητά σας.

Για κάθε εξωτερική επίδραση υπάρχει μια εσωτερική αιτία:

Κάθε αποτέλεσμα που βλέπετε στον εξωτερικό ή φυσικό κόσμο, έχει μια πολύ συγκεκριμένη αιτία η οποία έχει την προέλευσή της στον εσωτερικό ή διανοητικό κόσμο σας. Αυτό είναι η ουσία της δύναμης της σκέψης. Ας το δούμε αλλιώς, οι όροι και οι περιστάσεις της ζωής σας υπάρχουν ως συνέπεια των σκέψεων και των πεποιθήσεών σας. Ο James Allen το έθεσε άριστα όταν είπε «οι περιστάσεις δεν κάνουν ένα άτομο, το αποκαλύπτουν». Κάθε πτυχή της ζωής σας, από την κατάσταση των οικονομικών σας μέχρι την κατάσταση της υγείας και των σχέσεών σας, αποκαλύπτει ακριβώς τις σκέψεις και τις πεποιθήσεις σας.

Πρόκειται για εσωτερική εργασία:

Οι περισσότεροι άνθρωποι το βλέπουν ανάποδα, θεωρούν ότι αισθάνονται ή σκέφτονται με έναν ορισμένο τρόπο λόγω των περιστάσεών τους, μην γνωρίζοντας την αλήθεια ότι είναι δύναμη του δικού τους νου που τους δημιουργεί εκείνες τις περιστάσεις, είτε επιθυμητές είτε ανεπιθύμητες. Με την ενδοσκόπηση και την εφαρμογή αυτής της Αλήθειας, ότι οι σκέψεις σας δημιουργούν την πραγματικότητά σας, θα χαρίσετε στον εαυτό σας τη δύναμη να δημιουργήσετε τις αλλαγές που επιθυμείτε να δείτε να γίνονται στη ζωή σας. Η δημιουργία πραγματικότητας είναι μια εσωτερική εργασία.

Η Δύναμη της Σκέψης σας είναι απεριόριστη:

Υπάρχει μια μοναδική, ευφυής Συνείδηση που εισχωρεί σε ολόκληρο το Σύμπαν -πανίσχυρη, πάνσοφη, πανδημιουργός και πανταχού παρούσα- ο Οικουμενικός Νους. Το μυαλό σας είναι μέρος αυτού του Ενός οικουμενικού Νου και δεδομένου ότι οι σκέψεις σας είναι ένα προϊόν του μυαλού σας, τότε κατά συνέπεια η Δύναμη της Σκέψης σας είναι επίσης απεριόριστη. Μόλις καταλάβετε αληθινά ότι ο νους σας είναι ένα με την μοναδική Πηγή της Παντοδυναμίας και ότι αυτή η δύναμη είναι μέσα σας, θα έχετε βρει τη μόνη αληθινή πηγή άπειρης δύναμης για την οποία τίποτα δεν είναι αδύνατο και το αδύνατο είναι τίποτα. Να ξέρετε ότι η Δύναμη της Σκέψης έρχεται από μέσα. Όλη η δύναμη έρχεται από μέσα.

Οι σκέψεις σας είναι ζωντανές:

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή των... συλλήψεων

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή των... συλλήψεων
Οι γιορτές των Χριστουγέννων πέρα από μια περίοδο χαράς και εορταστικών εκδηλώσεων με φίλους και συγγενείς είναι και η περίοδος των... συλλήψεων!
Και δεν εννοούμε αυτές που κάνει η αστυνομία, αλλά τις άλλες... που συμβαίνουν κάτω από τις κουβέρτες και τα σεντόνια μιας κρεβατοκάμαρας (και όχι απαραίτητα μόνο εκεί)!
Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής MailOnline που επικαλείται επίσημα στοιχεία της Μεγάλης Βρετανίας, το Σεπτέμβριο σημειώνονται οι περισσότερες γεννήσεις, κάτι που σημαίνει ότι... τα κρεβάτια «παίρνουν φωτιά» το Δεκέμβρη.
«Αν προσπαθείτε να κάνετε παιδί, ίσως η περίοδος αυτή να είναι ιδανική, καθώς έχετε περισσότερο χρόνο για να περάσετε με το/τη σύντροφό σας λόγω των αργιών ή αδειών που συνήθως παίρνουν οι εργαζόμενοι αυτές τις ημέρες.Επιπλέον, έχει παρατηρηθεί ότι η ποιότητα του σπέρματος στους άνδρες είναι καλύτερη τους χειμερινούς μήνες» ανέφερε η ειδική σε θέματα σχέσεων, Jo Hemmings.
«Είναι σημαντικό τόσο οι γυναίκες, όσο και οι άντρες να απολαμβάνουν αυτές τις ιδιωτικές στιγμές με τους συντρόφους τους και να μην τις «φυλάνε» μόνο για τις ημέρες που είναι πιο γόνιμες. Δεν πρέπει να αγχώνεται κανείς όταν προσπαθεί να μείνει έγκυος, γιατί το άγχος και το στρες μπορεί να λειτουργήσουν προς την αντίθετη κατεύθυνση» πρόσθεσε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...