Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2014

Κοροϊδεύουν τον Ελληνικό Λαό: ο Όλι Ρεν αποκάλυψε πως ο Σύριζα έχει προσυμφωνήσει με τους δανειστές!

Κοροϊδεύουν τον Ελληνικό Λαό: ο Όλι Ρεν αποκάλυψε πως ο Σύριζα έχει προσυμφωνήσει με τους δανειστές!

Παρά την καθημερινή προπαγάνδα από τους εγχώριους διαμορφωτές της κοινής γνώμης που δια της πλαγίας οδού αβαντάρουν το Σύριζα, παρά το ναυάγιο της εκμετάλλευσης των δήθεν δηλώσεων Γιούνκερ «να μην ψηφίσουν οι Έλληνες Σύριζα», το οποίο ο ίδιος αρνήθηκε κατηγορηματικά επισημαίνοντας πως εννοούσε τη Χρυσή Αυγή, οι αριστεροί προφέσορες του ψεύδους κατόρθωσαν να αυτοεξευτελιστούν ελέω της δίψας για εξουσία και της κωμικής τους αλαζονείας!
Με αέρα Φιντέλ Κάστρο ο ευρωβουλευτής του Σύριζα Δ. Παπαδημούλης, επιχείρησε να προκαλέσει εντυπώσεις στο εσωτερικό της χώρας και προς εξαπάτηση του Ελληνικού Λαού, αναπαράγοντας την γελοιότητα περί δήθεν παρέμβασης παραγόντων της ΕΕ κατά του Σύριζα. Απηύθυνε λοιπόν την παρακάτω ερώτηση προς τον Όλι Ρεν: «Κύριε Ρεν, αυτές τις μέρες αναπτύσσεται μια κινδυνολογία και μια προπαγάνδα ότι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις πιθανότατα επερχόμενες εκλογές στην Ελλάδα, θα σημαίνει την έξοδο της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ και μια μεγάλη καταστροφή για την ίδια την Ευρωζώνη. Πώς σχολιάζετε αυτή την εκστρατεία φόβου;».
Η απάντηση του Όλι Ρεν, ξεσκεπάζει από την κορφή μέχρι τα νύχια, την πελώρια απάτη που έχει στηθεί εις βάρος του Λαού μας από ξένα κέντρα, τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου και τους εργολάβους της ενημέρωσης: «Ευχαριστώ για την ερώτηση κύριε Παπαδημούλη. Η Ελλάδα είχε κάποιες δυσκολίες στο παρελθόν, τώρα πάλι αυτές αυξάνονται. Δεν έχω καμία διάθεση παρέμβασης στην εσωτερική σας πολιτική και στα εσωτερικά πολιτικά σας πράγματα, όμως καταλαβαίνω ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κύριος Τσίπρας είναι δεσμευμένοι ως προς τη συμμετοχή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη. Αυτό νομίζω ότι μετράει και αυτό είναι το βασικό στοιχείο»!

ΓΑΛΛΙΑ: Το «κοσμικό» κράτος απαγορεύει την Φάτνη σε δημόσιους χώρους. (Όχι όμως τη Μενορά)
Στην «κοσμική» Γαλλία έχει ξεσπάσει ένας λεγόμενος «πόλεμος της Φάτνης». Η απαγόρευση από ένα γαλλικό δικαστήριο της Φάτνης σε δημαρχείο προκειμένου να «διαφυλαχθούν οι κοσμικές παραδόσεις της Γαλλίας», προκάλεσε σφοδρή αντίδραση.
«Γιατί δεν απαγορεύουν και τα Χριστούγεννα και τις αργίες που πάνε μαζί τους;» ρωτάει οργισμένα η Le Parisien, που είχε ως επικεφαλίδα "Απαλλάξτε μας από τον πόλεμο της Φάτνης". Σύμφωνα με την εφημερίδα, το 86% των άνω των 12.000 αναγνωστών που ρωτήθηκαν ήταν υπέρ της διατήρησης της Φάτνης σε δημόσιους χώρους.
Το δικαστήριο στη Νάντη διέταξε την απομάκρυνση της Φάτνης από την είσοδο του κτιρίου του δημαρχείου της δυτικής πόλης La Roche-sur-Yon (φωτο), ύστερα από καταγγελία από μια ομάδα που υπερασπίζεται τις «κοσμικές αρχές», ονόματι ‘Fédération Nationale de la Libre Pensée’.
Το δημοτικό συμβούλιο άσκησε έφεση κατά της απόφασης, βρίσκοντας υποστήριξη από πολλούς πολιτικούς, συμπεριλαμβανομένης της Marine Le Pen.
Το δικαστήριο επικαλέστηκε ένα νόμο του 1905 (!) που καθιερώνει το διαχωρισμό κράτους και εκκλησίας.
Όμως δεν είναι διατεθειμένοι όλοι να πειθαρχήσουν. Στη νότια πόλη του Béziers, ο υποστηριζόμενος από το Εθνικό Μέτωπο δήμαρχος Robert Ménard, αρνήθηκε να απομακρύνει μια Φάτνη από το δημαρχείο, αψηφώντας την επιστολή του έπαρχου που τον διέταζε «να σεβαστεί τις συνταγματικές και νομοθετικές αρχές που εξασφαλίζουν τον κοσμικό χαρακτήρα του κράτους».
Η βουλευτής Nadine Morano, του κεντροδεξιού UMP, δήλωσε ότι «η εκκοσμίκευση δεν πρέπει να σκοτώσει τη χώρα μας, τις ρίζες μας και τις παραδόσεις μας», ενώ ο κοινωνιολόγος Jean Baubérot υποστήριξε ότι ο σεβασμός της θρησκευτικής «ουδετερότητα» της Γαλλίας είχε γίνει όλο και πιο επιθετικός.
Βέβαια, η όλη δήθεν υπεράσπιση του κοσμικού κράτους αποδεικνύεται ότι είναι απλά υπεράσπιση ενός έντονου αντι-χριστιανικού κράτους.

Για να τελειώνει το παραμύθι για το ναυάγιο
Η φωτιά στο γκαράζ μπήκε από λαθρομετανάστες που ήθελαν να ζεσταθούν και ξέφυγε από τον έλεγχο τους, για αυτό αναφέρουν με τρόπο ότι υπήρξαν ταυτόχρονα πολλές εστίες φωτιάς. Το τι έγιναν αυτοί ; Θα βρεθούν με τα αποκαΐδια όταν καθαριστεί το γκαράζ του πλοίου εάν δεν πάνε για σκραπ, αφού κανείς δεν θέλει να παραδεχτεί ότι παρεισφρήσανε στο πλοίο. Όλοι το γνωρίζουν και όλοι βγάζουν τον σκασμό ,όπως βγάζουν και τον σκασμό για τους εκατοντάδες εξαφανισμένους –τεμαχισμένους για… όργανα μεταξύ Πάτρας – Ιταλίας.

 Επισήμως δραματικές λένε είναι οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες στην τραγωδία του Norman Atlantic. Ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε στους δέκα σύμφωνα με την La Reppublica, ενώ εκφράζονται φόβοι για περισσότερα θύματα δεδομένου ότι υπάρχουν και αρκετοί αγνοούμενοι. Στην τελευταία του ανακοίνωση το Λιμενικό αναφέρει ότι έχει ταυτοποιηθεί η σορός μόνο ενός νεκρού.

Η επίσημη ανακοίνωση των ελληνικών αρχών προσδιόριζε το σύνολο επιβατών και πληρώματος στο Norman Atlantic στους 478.
Όπως είπε στην τελευταία ενημέρωσή του (λίγο μετά τις 8 το βράδυ) ο εκπρόσωπος τύπου Νίκος Λαγκαδιανός το αρχηγείο της Ελληνικής Ακτοφυλακής βρίσκεται σε συνεχή επαφή για να διασταυρωθούν τα στοιχεία από τη λίστα επιβατών της εταιρείας με τα στοιχεία των διασωθέντων.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο του πολεμικού ναυτικού της Ιταλίας 427 έχουν διασωθεί, εκ των οποίων 56 μέλη πληρώματος. Ανάμεσα στους διασωθέντες βρίσκονται 234 Έλληνες, 54 Τούρκοι, 22 Αλβανοί, 22 Ιταλοί, 18 Γερμανοί, 10 Ελβετοί.

Ο Καμμένος, που είχε υπογράψει όλα τα επαχθή μέτρα και ακολουθησε τις καταστροφικες πολιτικές που μας κατεστρεψαν, σε μια ύσταστη προσπάθεια να αποτελέσει ξανα το δεκανικι της Αμερικανικης πρεσβειας, που στηρίζει Τσίπρα.


Πάνο, μας πιάσανε… Τακτικός συνομιλητής της αμερικανικής πρεσβείας ο… αντιμνημονιακός Πάνος… Οι αποκαλύψεις των γνωστών wikileaks, που αυτή τη φορά… καίνε τον Καμμένο!
Σύμφωνα, λοιπόν, με έγγραφο που δημοσίευσε η εφημερίδα «Δημοκρατία», στην κυριακάτικη έκδοσή της, που έχει ημερομηνία 21 Δεκεμβρίου του 2006, οι Αμερικανοί ψάχνουν τις διαθέσεις του τότε υπουργού Αμύνης Μεϊμαράκη και απευθύνονται στον 
(προφανώς άνθρωπό τους…) Πάνο Καμμένο, τότε πρόεδρο της επιτροπής άμυνας και εξωτερικών υποθέσεων της Βουλής, για να μάθουν λεπτομέρειες. Ο Π. Καμένος, προθυμότατα δίνει τις πληροφορίες που του ζητούνται στον τότε πρεσβευτή των ΗΠΑ, Ρις, ότι…«το πόστο του υπουργού εθνικής άμυνας δεν ήταν η πρώτη επιλογή του Μεϊμαράκη», αλλά η ενασχόλησή του με το υπουργείο αποδίδεται «στο γεγονός ότι βλέπει πως τα στρατιωτικά ζητήματα μπορεί να χρησιμοποιηθούν στην πολιτική». 

Σε άλλο σημείο του τηλεγραφήματος, ο πρεσβευτής αναφέρει ότι: «Ο Καμμένος επίσης μας είπε ότι ο Μεϊμαράκης του είχε ζητήσει προσωπικά να επιβλέπει ζητήματα στρατιωτικών προμηθειών» (το εστί μεθερμηνευόμενον «εγώ είμαι εδώ για σας, ότι θέλετε να απευθύνεστε σε μένα») και εκτιμά ότι ο Π. Καμμένος θα επιθυμούσε τη θέση του υφυπουργού εθνικής άμυνας υπό τον Μεϊμαράκη.  Ο Π. Καμμένος γίνεται τελικά υφυπουργός και τον Ιούνιο του 2008, με βάση άλλο τηλεγράφημα της αμερικανικής πρεσβείας που έφεραν στο φως τα wikileaks, ζητά τη συνδρομή των ΗΠΑ στην οργάνωση του Λιμενικού, λέγοντας μάλιστα ότι έχει εξασφαλίσει στήριξη και χρηματοδότηση για τη βοήθεια αυτή από «πολύ ψηλά»!Βεβαίως, ο «προεδρεύων» Πάνος όχι μόνο είναι φιλοαμερικανός (και φιλοϊσραηλινός…), αλλά και δεν το κρύβει. Έγραψε χαρακτηριστικά προ ολίγου καιρού στο Facebook για ΗΠΑ-Ισραήλ, βάζοντας για ξεκάρφωμα και τη Ρωσία, την οποία εμφανίζει να βρίσκεται σε… κοινή γραμμή με τους φίλους του Αμερικανοσιωνιστές: “την ώρα που με καθοριστικά στρατηγικές κινήσεις, ευθείες οικονομικές προτάσεις, ενεργειακά και αμυντικά σε κοινή γραμμή ΗΠΑ-ΙΣΡΑΗΛ-ΡΩΣΙΑ μας φωνάζουν ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ, η κυβέρνηση Παπαδήμου – Goldman Sachs περιμένει τον εκπρόσωπο των ευρωπαίων τοκογλύφων Βεστερβέλε να παραδώσει την χώρα με την στήριξη 3 κομμάτων. ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ”.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: 10 πράγματα που πρέπει να αφήσεις πίσω σου πριν από το τέλος του χρόνου!

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: 10 πράγματα που πρέπει να αφήσεις πίσω σου πριν από το τέλος του χρόνου!
Άρθρο της συγγραφέως Shannon Kaiser
Καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία του 2014, ίσως ήδη διαισθάνεστε την αλλαγή που επέρχεται. Ο Δεκέμβριος είναι ένας σημαντικός μήνας, διότι θέτει τη βάση για το επόμενο έτος. Χρησιμοποιήστε λοιπόν τον χρόνο που απομένει για να προβληματιστείτε για τους στόχους σας και να επικεντρωθείτε ξεκάθαρα στο μέλλον.
Μήπως νιώθετε ότι καταπιέζεστε από συγκεκριμένα άτομα ή καταστάσεις; Εκμεταλλευτείτε αυτόν τον χρόνο για να θέσετε συνειδητά ισχυρότερες βάσεις για τη ζωή σας, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να απομακρυνθείτε από όσα σας βάζουν εμπόδια.
Αυτή είναι η ιδανική εποχή για να απελευθερωθείτε από παλιά πρότυπα σκέψης, φόβους, σχέσεις, καταστάσεις και πράγματα που δεν σας ευχαριστούν πια. Προετοιμαστείτε για το τέλος του προηγούμενου έτους και το ξεκίνημα του επόμενου.
Αντί να ξοδεύετε χρόνο εστιάζοντας σε όσα δεν σας βγάζουν πουθενά, διοχετεύστε την ενέργειά σας σε ό,τι πηγαίνει καλά και επικεντρωθείτε σε αυτά που επιθυμείτε. Δραστηριοποιηθείτε όσον αφορά τους στόχους σας και θα δείτε γρήγορα αλλαγές.
Καθώς θα προετοιμάζεστε για τη νέα χρονιά και θα αφήνετε πίσω σας όλα τα αρνητικά, διαβάστε 10 πράγματα που καλό θα ήταν να κάνετε πριν από το 2015.

Πανούλης Καμμένος : Ναι στο Τζαμί!

Σοκ δήλωση του αεροψεκασμένου προέδρου του γενόσημου κόμματος 'ΑΝΕΛ' και απόλυτης υποταγής στο μαζικό εξισλαμισμό που επιχειρεί η ΝΤΠ προκειμένου να πλήξει τα έθνη.
Εδώ ο Πανούλης ο Καμμένος, κλίνει την κεφαλίν προς τους λαθρομετανάστας, ώστε να επισύρει την προσοχή του ΣΥΡΙΖΑ για ένα ενδεχόμενο ανθελληνικής συγκυβέρνησης,, που θα βάλει την ταφόπλακα στον Ελληνικό Λαό!

Μην πας να ψηφίσεις ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΙΣ αυτο το VIDEO...ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

"Μου ζητάς την ψήφο
με ποια εχέγγυα άφρονε ?"ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ πριν παει για να ψηφίσει!!!!

 Ενα μεγάλο μπράβο στο παλληκάρι που έφτιαξε αυτό το βίντεο


Επειδη ο ΕΛΛΗΝΑΣ εχει κοντη ΜΝΗΜΗ 

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!!...ΕΠΙΣΗΣ O ANΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ALEXIS ΤΣΙΠΡΑΣ... ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Γ.Α ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΚΑΛΑ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ;;...ΤΟΥΡΙΣΜΟ;;;...ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!...ΞΥΠΝΑΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΑΥΤΑ! ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!

Σενάριο τζιχάντ στο Norman Atlantic
Κάποιοι φαίνεται  δεν γνώριζαν μόνο το μετεωρολογικό δελτίο του καιρού στην Αδριατική αλλά  ψυχανεμιζόταν  καλύτερα ότι η Τρίτη ψηφοφορία για ανάδειξη Προέδρου θα απέβαινε άκαρπη.

Το τελευταίο 24ωρο έχουμε καταιγισμό από μαρτυρίες επιζώντων θυμάτων αυτής της  ναυτικής Τραγωδίας.

Αυτές οι μαρτυρίες πρέπει να αξιολογηθούν σε αντικειμενικό επίπεδο και οι αρμόδιοι να καταλήξουν στις αιτίες αυτής της τραγωδίας που ξεκίνησε με κόλαση φωτιάς.

Οδηγός νταλίκας αναφέρει ότι
βρέθηκε στο γκαράζ στην έναρξη της φωτιάς και  παράξενες  φλόγες  ξερνούσαν πάνω από την καμπίνα του αυτοκινήτου του και στα υπόλοιπα αυτοκίνητα.

Η πάλη με τους λογισμούς

Οι άνθρωποι σκέπτονται περισσότερο από όσο αναπνέουν. Σε μια αναπνοή μπορούμε να κάνουμε χίλιες σκέψεις, και αυτό είναι κάτι που δεν το σκεπτόμαστε. Δε σκεπτόμαστε ότι οι σκέψεις που κάνουμε σχηματίζουν τον χαρακτήρα μας, διαμορφώνουν την προσωπικότητά μας, οι σκέψεις που κάνουμε μας δίνουν την ταυτότητά μας και παρουσιάζουν αυτό που είμαστε, σε τέτοιο σημείο που ένας Αμερικανός φιλόσοφος λέει: “είστε αυτό που σκέπτεστε”.
Ολόκληρη η ζωή μας είναι αποτέλεσμα των σκέψεών μας, μπορούμε με τις σκέψεις μας για παράδειγμα να αλλάξουμε το μέλλον μας, το μέλλον μας δεν είναι δεδομένο, δεν υπάρχει γραφτό, δεν υπάρχει κισμέτ, εμείς θα αποφασίσουμε ποιο θα είναι το μέλλον μας. Με τις σκέψεις μας μπορούμε να κάνουμε και τον Θεό να αλλάξει το μέλλον που είχε κατά νου Του για μας.
Όσο απίστευτο και να ακούγεται αυτό, όσο εξωφρενικό και να ακούγεται, είναι η ίδια η διδασκαλία της Αγίας Γραφής. Το βλέπουμε για παράδειγμα στην ιστορία του Ιωνά και της Νινευί. Μια πόλη μεγάλη αμάρτησε, ο Θεός αποφασίζει να καταστρέψει τον λαό αυτό. “Νινευί καταστραφήσεται”.
Πήρε μία απόφαση, αυτό θα είναι το μέλλον της Νινευί. Πηγαίνει ο Ιωνάς κηρύσσει μετάνοια και μετανοούν οι Νινευίτες κι αλλάζει και ο Θεός την γνώμη Του. “Και μετενόησεν ο Θεός” λέει επί λέξη η Αγία Γραφή και όλος ο κόσμος σώθηκε. Τι μπορεί να κάνει μια αλλαγή στις σκέψεις μας, πώς προετοιμάζει το μέλλον μας.
Να κάνουμε μία διάκριση: Άλλο είναι η σκέψη, άλλο είναι ο λογισμός. Πολλές φορές ταυτίζονται λέμε μου 'ρθε μια σκέψη έχω έναν λογισμό. Το ίδιο είναι, αλλά στην κυριολεξία ο λογισμός είναι η σκέψη που επιμένει, όχι μια σκέψη που πέρασε απλώς και έφυγε.
 Είναι μια σκέψη που έρχεται, ξανάρχεται, μας ενοχλεί, επιμένει, αυτή την σκέψη την λέμε λογισμό. Και είναι φοβερή η δύναμή τους αυτών των λογισμών, αυτών των σκέψεων, όχι μόνο στη ζωή μας στο παρόν ή στο μέλλον, αλλά ακόμη και στο σώμα μας. Για παράδειγμα πώς μπορεί μια σκέψη να επηρεάσει το σώμα μας:
Μια σκέψη, ήμουνα σε ένα μοναστήρι, ένας πατέρας δεν μπορούσε με τίποτα να φάει ταχίνι, του άρεσε όμως ο χαλβάς. Και έτρωγε και ξετρελαινόταν. Και ένας άλλος απόρησε και λέει: “καλά πώς γίνεται εσένα που δε σου αρέσει το ταχίνι να σου αρέσει ο χαλβάς”; Και λέει ο πατέρας αυτός: “Γιατί, τι σχέση έχει ο χαλβάς με το ταχίνι;” “Μα ο χαλβάς από το ταχίνι φιάχνεται!” Μόλις το άκουσε αυτό, άρχισε να κάνει εμετό. Πώς η σκέψη επέδρασε στο σώμα!
Είναι ένας ψυχίατρος στην Αθήνα, πολύ καλός, πνευματικοπαίδι ενός πολύ γνωστού αρχιμανδίτου, ο οποίος είχε μία κυρία με ένα τρομερό ψυχολογικό πρόβλημα. Χάριν εκείνης φέρνει κάτι δύσκολα χάπια, σπάνια, πανάκριβα από την Ολλανδία, της το εξήγησε: “Πρόσεξέ τα, εφάρμοσε ακριβώς αυτά που θα σου πω. Δεν είναι εύκολο να ξαναβρούμε, δεν είναι θέμα χρημάτων, δεν είναι εύκολο να ξαναβρούμε, θα τα πάρεις έτσι κι έτσι κι έτσι.
Εκείνη τον ευχαρίστησε συγκινημένη από την αγάπη του ιατρού που ενδιαφέρθηκε για εκείνη τόσο πολύ, ειδικά για την περίπτωσή της, πήρε τα χάπια ακριβώς όπως της είπε ο γιατρός, και έγινε καλά. Έγινε καλά και δόξασε και τον Θεό και πήγε να ευχαριστήσει και τον γιατρό γιατί η ασθένεια αυτή την βασάνιζε πάνω από 10 χρόνια, και χάρις σε αυτά τα χάπια έγινε καλά. Ποιο είναι το θέμα; Ότι αυτά τα χάπια ήτανε απλές καραμέλες. Δεν ήτανε χάπια, βλέπετε τι κάνει η σκέψη;

Γνωρίζατε πως ακόμη και η ονομασία Έλληνας απαγορευόταν επί ποινή θανάτου;


Η μεγαλύτερη καταστροφή του ελληνισμού
 (χωρίς αμφιβολία) έγινε κατά τη διάρκεια 
του +4ου αιώνα. 
Από τότε και για τα επόμενα 1500 χρόνια ακόμη 
και το όνομα Έλληνας απαγορεύτηκε τελείως 
να χρησιμοποιείται. 
Στη διάρκεια αυτών των 1500 ετών ψάξτε να βρείτε
 το όνομα Έλληνας σε ό,τι έμεινε γραπτό
 στην ελληνική γλώσσα. 
Δεν υπάρχει. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...