Τρίτη, 6 Ιανουαρίου 2015

Αστ. Ροντούλης (3/2/2014): Οι επόμενες γενιές θα ευγνωμονούν τον Αντ. Σαμαρά. Σήμερα: Θα στηρίξει το ΛΑ.Ο.Σ. στη Λάρισα. ΒΙΝΤΕΟ

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς (αριστερά) ανταλλάσσει χειραψία με τον πρώην βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ Αστέριο Ροντούλη (δεξιά), κατά την διάρκεια της συνάντησής τους στο Μέγαρο Μαξίμου. 
Για τιτάνια προσπάθεια από πλευράς του Πρωθυπουργού προκειμένου να εξέλθει η χώρα από την ύφεση έκανε λόγο ο πρώην βουλευτής Λάρισας (ΛΑΟΣ) και υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Αστέριος Ροντούλης, μετά από συνάντηση που είχε με τον Αντ. Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου. Όπως είπε ο κ. Ροντούλης, όσοι καταμαρτυρούν διάφορα εναντίον του Πρωθυπουργού μπορούν να το πράττουν, στα πλαίσιο της δημοκρατίας, ωστόσο πρέπει να ξέρουν ότι οι επόμενες γενιές των Ελλήνων θα ευγνωμονούν τον Αντ. Σαμαρά.... Παράλληλα, επεσήμανε ότι στην προσπάθεια για έξοδο της χώρας από την ύφεση πρέπει να συνδράμουν «όλοι οι νουνεχείς Έλληνες» , καθώς ο κ. Σαμαράς «ενσαρκώνει μια δύναμη ελπίδας, σταθερότητας και ενότητας του ελληνικού λαού». Επίσης, ο κ . Ροντούλης εξαπέλυσε επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας πεπεισμένος ότι « ελληνισμός με την ψήφο του θα απορρίψει τον εθνικό και κοινωνικό ολετήρα, κ. Τσίπρα».
ΚΩΣΤΗΣ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ:Το πόσο εκτιμώ τον Ροντούλη για τις ικανότητες του και το πόσο φιλος μου είναι το ξέρουν όλοι οι φίλοι μου στο Φ/Β. Μάς εδωσε μεγάλη χαρά σήμερα που έγινε γνωστό και από τον Πρόεδρο στο ΑΡΤ ότι επαναδραστηριοποιείται στον ΛΑΟΣ , στο "σπίτι" του! Αιβαλιώτης Κωστής   ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...