Δευτέρα, 5 Ιανουαρίου 2015

Ξαφνική ενεργοποίηση της Αεράμυνας «blazing Skies» απο το πρωί σε όλη την Επικράτεια !

Untitled-1111

Ξαφνική ενεργοποίηση της Αεράμυνας της Χώρα διέταξε ο Α/ΓΕΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταράκος . Η Εντολή  δόθηκε με πάσα μυστικότητα σε όλα τα Κέντρα Αεράμυνας με την μορφή «απορρήτου σήματος «και η εντολή ήταν κοφτή» blazing Skies» από λήψεως. Σύμφωνα με πληροφορίες όλες οι εμπλεκόμενες Μονάδες αντέδρασαν αστραπιαία αν και το προσωπικό βρίσκεται σε άδεια λόγω των Εορτών !....
Η  εντολή δόθηκε και έφτασε και στο τελευταίο μαχητή χειριστή του Α/Α όπλων και οι χρόνοι που καταγράφηκαν ήταν κάτι παραπάνω από  ικανοποιητικοί !
Ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταράκος παρακολούθησε με τα επιτελεία την άσκηση -ετοιμότητα των Ελληνικών Αντιαεροπορικών Δυνάμεων  με εικόνα σε πραγματικό χρόνο από το σύγχρονο κέντρο Επιχειρήσεων στα υπόγεια του Πενταγώνου!
Αν και δεν ανησυχεί ο Α/ΓΕΕΘΑ για τις Τουρκικές κινήσεις του Στόλου δείχνει να προετοιμάζεται για παν ενδεχόμενο …Εξάλλου υπάρχει  η  ανάλογη εμπειρία  αφού ο Στρατηγός  έχει πάνω από τρία (3) χρόνια σαν Αρχηγός και είναι πλέον φανερή σε όλα τα επίπεδα .!
Το συμπέρασμα που βγαίνει από τις κινήσεις του Α/ΓΕΕΘΑ και των Επιτελείων είναι ότι θητεία τω Αρχηγών πρέπει να  είναι εκτός των πολιτικών πραγμάτων και της αλλαγής κυβερνήσεων !
Το πότε θα εφαρμοστεί και αν θα εφαρμοστεί είναι άλλο θέμα
Περισσότερο θα έχουμε σε λίγο...  ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...