Σάββατο, 24 Ιανουαρίου 2015

Η παγκόσμια ιστορία έχει διδάξει περίτρανα οτι οι άθεοι τα κάνουν χειρότερα και οχι καλύτερα.

τσιπρας-αγιο-όρος

Για άλλη μία φορά οδηγούμαστε σε πρόωρες εκλογές στήν πολύπαθη πατρίδα μας. Ως Έλληνες που περνάμε δύσκολα και τραγικά εξ αιτίας του μνημονίου που μας καταδυναστεύει τα τελευταία 4 χρόνια, έχουμε απογοητευτεί απο τις ενέργειες των πολιτικών μας και τρέφουμε αισθήματα απαξίωσης για αυτούς. Τα κυρίαρχα κόμματα του πολιτικού κατεστημένου της πατρίδος μας έχασαν την αξιοπιστία τους και καταρέουν στίς δημοσκοπήσεις. Ο λαός στρέφει τα βλέμματά του πρός ένα άλλο πρόσωπο και ελπίζει πώς αυτός ο πολιτικός θα κατορθώσει να επιλύσει τα προβλήματα που τον μαστίζουν και δεν κατόρθωσαν να το κάνουν οι προκάτοχοι του που κυβέρνησαν. Το πολιτικό αυτό πρόσωπο έχει δηλώσει δημόσια πολλές φορές την αθεϊα του και την συμπαράστασή του στούς παράνομους μετανάστες του τόπου των πατεράδων και προγόνων μας ! Τελευταία άρχισε τις εθυμοτυπικές επισκέψεις πηγαίνοντας στό Αγιο Όρος, στόν Πατριάρχη, μέχρι και στόν Πάπα πήγε, απ όλους πέρασε ο κύριος άθεος. Το ότι είναι ειλικρηνής άθεος αυτό δεν αποτελεί πειστήριο αξιοσύνης για έναν αυριανό πρωθυπουργό σε μία χώρα που είναι ακόμη ελεύθερη χάρην στο αίμα τών Χριστιανών που πολέμησαν για αξίες και ιδανικά έναντι των βάρβαρων κατακτητών !. Η παγκόσμια ιστορία έχει διδάξει περίτρανα οτι οι άθεοι τα κάνουν χειρότερα και οχι καλύτερα. Ας μην τρέφουμε αυταπάτες οτι ο κύριος άθεος και η παρέα του θα μας βγάλουν απο το αδιέξοδο.
Ας εναποθέσουμε για μία φορά τις ελπίδες μας στόν Ιησού και ας νυστέψουμε αυτές τις μέρες, ας προσευχηθούμε συνεχώς και ομαδικώς, άς μετανοήσουμε και ας πάμε την Κυριακή να μεταλλάβουμε και να παρακαλέσουμε τον Ιησού και την Παναγία να προστατεύσουν την πατρίδα μας απο τα δεινά που έρχονται, φωτίζοντας μας να ψηφίσουμε οχι τον κάθε προβαλόμενο απο τα ΜΜΕ της προπαγάνδας, αλλά αν οχι τον καταλληλότερο έστω τον μικρότερο εχθρό και προδότη της πατρίδος μας. Πρός Θεού, ΜΗΝ εμπέξουμε τον Χριστό ψηφίζοντας εναν άθεο, διότι μετά θα έρθουν δεινά και θα τον παρακαλάμε να μας σώσει και δεν θα μας ακούει, επειδή ο εμπαιγμός μας θα διώξει μακριά την Θεία Χάρη και Προστασία Του.
Antreas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...