Δευτέρα, 5 Ιανουαρίου 2015

Καμμένε, για ΑΥΤΟ τον ΕΝΦΙΑ ΠΟΤΕ θα μιλήσεις;;;;; ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ του κερατα..

Όχι απλή φοροδιαφυγή, αλλά κανονική ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΗ Περιουσία του Ισραήλ μέσα στην Ελλάδα! 

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑ ΣΟΥΦΛΗ, ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΣ !
Ποιό ΕΝΦΙΑ των Θρησκευτικών Ακινήτων ρε Καμμένε ; Μας δουλεύεις ΧΟΝΤΡΑ.......ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΦΙΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΧΩΡΗΘΗΚΑΝ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΤΟ 1946...

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑ ΣΟΥΦΛΗ, ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΣ !
Απόδειξη:
Με τους παρακάτω..

2 νόμους, οι περιουσίες των Ισραηλιτών που έφυγαν ή πέθαναν στο Β'ΠΠ, πήγαιναν στο Ελληνικό Κράτος, αφού το Ελληνικό κράτος είχε "κληρονομικό δικαίωμα" στις περιουσίες τους...
http://knossopolis.com/pdf/FEK_KIS-36/37-12.02.1944-N.1180.pdf
http://knossopolis.com/pdf/FEK_KIS-36/38-10.10.1944-N.1977.pdf

Το 1946 όμως ψηφίστηκε ANAΓΚΑΣΤΙΚΟΣ νόμος που το Ελληνικό κράτος παραιτήθηκε απο το κληρονομικό δικαίωμα που είχε στις Περιουσίες των Εβραίων...:
Αναγκαστικός νόμος 846 του 1946, στο ΦΕΚ 17 της 22ας Ιανουαρίου 1946: "Περί καταργήσεως του Κληρονομικού δικαιώματος του (Ελληνικού )κράτους επί των εκκειμένων Ισραηλιτικών περιουσιών" :
http://knossopolis.com/pdf/FEK_KIS-36/39-22.01.1946-N.846.pdf

Διαβάζουμε : «Άρθρον Μόνον 1. Επί κληρονομιών Ισραηλιτών Ελλήνων υπηκόων απωλεσθέντων κατά την διάρκειαν του πολέμου συνεπεία των φυλετικών διωγμών εκ μέρους του εχθρού εφόσον ούτοι δεν κατέλιπον εκ διαθήκης κληρονόμους, δεν εφαρμόζεται το άρθρον 12 του νόμου 2310/1920 «περί της εξ αδιαθέτου κληρονομικής διαδοχής», αι δε σχολάζουσαι κληρονομίαι περιέρχονται εις ιδρυθησόμενα δια Β. Διατάγματος Νομικό Πρόσωπον όπερ θα έχη ως σκοπόν την περίθαλψιν και αποκατάστασιν των Ισραηλιτών της Ελλάδος».


ΔΗΛΑΔΗ:


Παύει ΑΠΟ ΤΟ 1946 το Ελληνικό κράτος να κληρονομεί τις περιουσίες των νεκρών Ισραηλιτων, και αυτές που πηγαίνουν;;; στις Ισραήλιτικές κοινότητες : "αι δε σχολάζουσαι κληρονομίαι περιέρχονται εις ιδρυθησόμενα δια Βασιλικού Διατάγματος Νομικό Πρόσωπο" (το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο συντονισμού και γνωματεύσεως, όπως ανασυστάθηκε με το νόμο 366/1945 .. εδώ :http://knossopolis.com/pdf/FEK_KIS-36/23-07.06.1945-A.N.367.pdf)

Οι εβραικές περιουσίες δηλαδή δεν κληρονομούνται από το Ελληνικό Κράτος αλλά απο το ΚΙΣ, ανήκουν πλέον στο Ισραήλ... 


Δηλαδή όχι απλή φοροδιαφυγή, αλλά κανονική ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΗ Περιουσία του Ισραήλ μέσα στην Ελλάδα! 

Καμμένε, για ΑΥΤΟ τον ΕΝΦΙΑ ΠΟΤΕ θα μιλήσεις;;;;;


( Παρεμπιπτόντως, ψέματα λένε οι Εβραίοι -ιδιαίτερα της Θεσ/νίκης-, που κλαινε και σκούζουν ότι χάσανε τις περιουσίες τους στον Β' ΠΠ... αφού τελικά, τους κληρονόμησε το ΚΙΣ με τον συγκεκριμένο νόμο!!!! Απο το 1946 παρακαλώ!!! )

Δηλαδή ο Καμμένος που είναι δικηγόρος, και η γυναίκα του η οποία είναι επίσης δικηγόρος, ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ, και τα ξέρουν απλοί πολίτες;


 Για ποιό "θρησκευτικό" ΕΝΦΙΑ μιλάει ο Καμένος; 

Της συναγωγής; Διυλίζει τον κώνωπα και καταπίνει την κάμηλο... 

ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ του κερατα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...