Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015

ΤΟ Ε.ΠΑ.Μ. ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟΤο Ε.ΠΑ.Μ. του Δημ. Καζάκη διαψεύδει τον Πάνο Καμμένο

Με δελτίο τύπου του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου – που λάβαμε κι εμείς (όλων των κομμάτων τα δελτία τύπου τα λαμβάνουμε, αλλά δεν είμαστε δημοσιογραφικό σάιτ, κακώς μάς νομίζουν έτσι) – και επειδή κρίνουμε ότι καλό είναι να κοινοποιηθεί και στο δικό μας κοινό, διαψεύδεται ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ., Πάνος Καμμένος, ο οποίος χθες στην διακαναλική του συνέντευξη (στο ραδιόφωνο του Real FM, την ακούσαμε στις 22:00 το βράδυ), δήλωσε ότι μεταξύ των δυνάμεων που τον στηρίζουν συγκαταλέγεται και το Ε.ΠΑ.Μ. «σε ορισμένες περιοχές της Ελλάδας».

Ολόκληρο το δελτίο τύπου του Ε.ΠΑ.Μ. έχει ως εξής:

«Μετά από τρεις ξεκάθαρες γραπτές ανακοινώσεις και δελτία τύπου του Ε.ΠΑ.Μ., καθώς επίσης και ανάλογες διαψεύσεις από την εκπομπή του Δημήτρη Καζάκη στον διαδικτυακό ραδιοσταθμό «e-roi.gr», οι νέες δηλώσεις του κ. Καμένου (σ.Πολ.Σατ. τον γράφουν με ένα «μ», σαν να πρόκειται για κάτι καμένο δηλαδή) στην διακαναλική συνέντευξη, περί «στήριξης των ΑΝ.ΕΛ. από το Ε.ΠΑ.Μ.», το μόνο που υποδηλώνουν είναι έλλειψη ψυχραιμίας και απώλεια επαφής με την πραγματικότητα.

»Το Ε.ΠΑ.Μ. ουδέποτε έδωσε την υποστήριξή του σε οποιονδήποτε πολιτικό φορέα ενόψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015 και έχει διατυπώσει ξεκάθαρα, με ανακοίνωση της Π.Γ. (9/1/2015) ότι:

»“Τα μέλη του Ε.ΠΑ.Μ. καλούνται για τις εκλογές να ψηφίσουν κατά συνείδηση, αφού είναι αυτονόητο ότι θα ψηφίσουν αντιμνημονιακά και δεν θα επιτρέψουν την σημερινή συμμορία να συνεχίσει να κυβερνά. Το Ε.ΠΑ.Μ. καλεί τον Ελληνικό λαό να «μαυρίσει» τους Σαμαροβενιζέλους και τα αναχώματά τους, Χρυσή Αυγή, Ρίζες, Ποτάμια, ΔΗΜ.ΑΡ., Παπανδρέου. Να ανατρέψει την δωσίλογη κυβέρνηση”.

»Πέραν τούτου, ουδέν», καταλήγει το δελτίο τύπου του Ε.ΠΑ.Μ.

Πάντως, η αλήθεια είναι αλήθεια, οι άνθρωποι επιμένουν ότι ΔΕΝ στηρίζουν Καμμένο και, πράγματι, ο φίλος μας αρχηγός των ΑΝ.ΕΛ., θα προτιμούσαμε να μη συνεχίσει να αναζητεί στήριξη από εκεί.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...