Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015

Προς τους αδελφούς μας πατριώτες Έλληνες της αριστεράς που μάλλον δεν έχουν καταλάβει καλά...

Αποτροπιασμός: Εικόνες τζιχαντιστών που πετούν ομοφυλόφιλους από ταράτσες Αποτροπιασμός: Εικόνες τζιχαντιστών που πετούν ομοφυλόφιλους από ταράτσες (video)Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα και αποκαλύπτουν τις απάνθρωπες πρακτικές και τις νέες κτηνωδίες των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους.  

Οι σκληρές εικόνες, οι οποίες δημοσιεύτηκαν στο Justpaste.it από τζιχαντιστές και κυκλοφορούν σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, είναι ενδεικτικές της βιαιότητας της ομάδας ισλαμιστών που σπέρνει τον τρόμο σε όλη τη Συρία και το Ιράκ.
Σύμφωνα με τον ISIS, η συμμετοχή σε ομοφυλοφιλικές δραστηριότητες θεωρείται έγκλημα που τιμωρείται με θάνατο. Στις εικόνες αποκαλύπτεται πως οι εκτελέσεις γίνονται με φρικτό τρόπο, παρουσία κοινού. Οι τζιχαντιστές τιμωρούν τους ομοφυλόφιλους πετώντας τους από οροφές κτιρίων στο Ιράκ.  
Οι κατηγορίες εναντίον των αντρών ανακοινώθηκαν από έναν κουκουλοφόρο μαχητή του Ισλαμικού Κράτους, ο οποίος ανέφερε πως οι άνδρες είναι ένοχοι για συμμετοχή σε ομοφυλοφιλικές δραστηριότητες και πρέπει να πεθάνουν, σύμφωνα με τον νόμο της Σαρία. Το πλήθος είναι συγκεντρωμένο και παρακολουθεί την εκτέλεση.Τον περασμένο Δεκέμβριο τζιχαντιστές είχαν εκτελέσει με τον ίδιο τρόπο ακόμη έναν ομοφυλόφιλο. Στα νέα ντοκουμέντα παρουσιάζονται και άλλες εκτελέσεις. Δύο άντρες που κατηγορούνται για ληστεία σταυρώνονται και λιθοβολούνται μέχρι θανάτου, ενώ μια γυναίκα που κατηγορήθηκε για μοιχεία θανατώνεται με τον ίδιο τρόπο. 

Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αναφέρει πως συνολικά 17 άνθρωποι εκτελέστηκαν από τους τζιχαντιστές μέσα σε μόλις δύο μέρες, ενώ οι νέες αυτές αποκαλύψεις έχουν προκαλέσει παγκόσμια κατακραυγή.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...