Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...!!! ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΟΛΗΣΤΗ ΒΟΥΤΣΗ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΦΥΛΑΚΩΝ...!!!ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΤΟ ΥΠΟ-ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΤΣΗΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΑΒΑΡΧΟΛΗΣΤΗ ΜΕΤΑ ΜΑΥΡΑ... ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ... ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΑΦΟΥ ΗΔΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΦΥΛΑΚΗΣ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ" ΑΠΟ ΤΟ 2011...
Θυμάστε τον νεαρό αναρχικό Γιώργο Βογιατζή – Βούτση, γιό του Στελέχους του Σύριζα Νίκου Βούτση (φωτογραφία), που είχε συλληφθεί για ληστεία Τράπεζας στις 4 Οκτωβρίου 2007 στου Γκύζη; Την περασμένη Παρασκευή, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο επεκύρωσε την ποινή των 8 ετών καθείρξεως που είχε επιβάλει το Πρωτόδικο Δικαστήριο, αλλά ο γιός του Νίκου Βούτση βρίσκεται εκτός Φυλακών με όρους, εδώ και κάτι μήνες, πράγμα που δεν είχε γίνει ευρύτερα γνωστό!.. Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκε επίσης χρηματική ποινή 1500 ευρώ και δύο χρόνια στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων. Κατά την απολογία του, ο γιός του Νίκου Βούτση (όπως μας ενημερώνει η «Ελευθεροτυπία») δήλωσε: «Δεν μετανιώνω, αλλα αυτό δεν σημαίνει ότι θα το ξαναέκανα». Στην δική του κατάθεση, ο συντετριμμένος πατήρ, Νίκος Βούτσης ανέφερε ότι σέβεται τις απόψεις και τις επιλογές του γιου του, αν και «η πράξη του με υπερβαίνει από πλευράς επιλογών. Δεν έχω αυτή την ιδεολογική κατεύθυνση»!
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...