Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015

ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ: Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ…

potami
Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.
 Όσο η Νέα Τάξη θα βλέπει ότι ο κόσμος γυρνάει την πλάτη του στα διάφορα οικοδομήματα της, (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΔΗΜΑΡ) τόσο θα κατασκευάζει νέα κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΤΑΜΙ) κλπ ώστε ΠΑΝΤΑ να έχουμε να διαλέγουμε κάποιο, να παγιδευόμαστε και να απογοητευόμαστε. Ο στόχος; Κάποτε να φτάσουμε να μην ψηφίζουμε εμείς, αλλά η αποχή και η αδιαφορία, γιατί έτσι τους βολεύει ώστε να εκπληρώσουν τους σκοπούς τους που είναι η περαιτέρω συμφορά για τον λαό με τα μνημόνια τους, το ξεπούλημα της χώρας κομμάτι κομμάτι, το ξεπούλημα του λαού στα σκλαβοπάζαρα της φθηνής εργατικής ζωής! Έχουμε πει τόσα και τόσα σε χιλιάδες λέξεις, όλοι οι αρθρογράφοι και οι φίλοι bloggers της Χρυσής Αυγής, σε δεκάδες κείμενα, έχουμε αποκαλύψει σκάνδαλα επί σκανδάλων όπου άλλοτε συμμετείχε μόνο του το Πασοκ, άλλοτε μόνη η ΝΔ και άλλοτε και οι δυο μαζί, πάντα όμως με την συνενοχή της Αριστεράς! Γιατί τι ρόλο νομίζετε πως έπαιξε η Αριστερά, όπως και να ονομαζόταν, σε αυτά τα 40 χρόνια της ψευτομεταπολίτευσης; Σκεφθείτε… Θυμηθείτε το 1989 την σύμπραξη ΚΚΕ – ΝΔ με πρωθυπουργό τον Τζαννή Τζαννετάκη. Ο ένοχος ΠΑΝΤΑ θα χρειάζεται πρόθυμους συνενόχους στην διάπραξη του εγκλήματος του. Μήπως δεν ήταν τότε υφυπουργός οικονομικών ο Δραγασάκης του σημερινού Σύριζα; Που είναι λοιπόν η επιβεβαίωση του συνθήματος του Τσίπρα, «Πρώτη φορά Αριστερά;» Σε ηλίθιους νομίζουν πως απευθύνονται; Υ.Γ.1: Μπορεί να διαφωνούμε με πολλούς από εσάς που διαβάζετε το κείμενο μας σε πολλά. Ιδεολογικά, κομματικά, σε πολλά άλλα θέματα, αλλά υπάρχει μία βασική αρχή, που στο άκουσμά της, την ώρα της κάλπης, μας κάνει όλους να κοιταζόμαστε στα μάτια. Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ… Και ξέρω πως εσείς δεν είστε τίποτε από αυτά. Γιατί να τους ψηφίσετε; Υ.Γ.2: Την Κυριακή 25/1 ψηφίζουμε για το μέλλον των παιδιών μας. Σε ποια χώρα θα μεγαλώσουν, ποια γλώσσα θα διδάσκονται, ποια θρησκεία, ποια γεωγραφία θα μαθαίνουν. Και εντέλει σε ποια χώρα θα εργαστούν και θα χτίσουν την ζωή τους αλλά και ποιοι άλλοι θα ζουν μαζί μας. 
Υ.Γ.3: Στην εποχή της πληροφόρησης ΔΕΝ υπάρχουν δικαιολογίες, ούτε συναισθηματισμοί. Και τώρα, ξέρετε. Ήρθε η ώρα των Εθνικιστών να τιμωρήσουν όλους εκείνους που έπαιξαν με την νοημοσύνη μας.

 
πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...