Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015

Και τα δύο παιδιά του Συριζαίου βουλευτή Δημήτρη Τσουκαλά φοιτούν στο αριστοκρατικό Κολλέγιο Αθηνών!..

Και τα δύο παιδιά του Συριζαίου βουλευτή Δημήτρη Τσουκαλά φοιτούν στο αριστοκρατικό Κολλέγιο Αθηνών!.. Την είδηση αποκάλυψε η «Δημοκρατία» της περασμένης Δευτέρας και έσπευσε να «θάψει» όλος ο υπόλοιπος Τύπος. Ο πάμπλουτος Τσουκαλάς (το 2011 κατάφερε και πήρε εφάπαξ ένα εκατομμύριο ευρώ από την χρεοκοπημένη ολλανδική τράπεζα ΑΒΝ AMRO) υπήρξε επί χρόνια μεγαλο-συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ. Έκανε μεταγραφή στον ΣΥΡΙΖΑ πριν από τις εκλογές του 2009 και εξελέγη βουλευτής Επικρατείας, δηλαδή τον επέλεξε η Κουμουνδούρου για τα ωραία του τα μάτια. Σύμφωνα με την προχθεσινή «Δημοκρατία», και τα δύο παιδιά του Συριζαίου Δ. Τσουκαλά φοιτούν στο νηπιαγωγείο του Κολλεγίου και τα δίδακτρα που πληρώνει, αγγίζουν τις 20.000 ευρώ τον χρόνο!..
Μεθαύριο που ο Τσίπρας θα τον κάνει υπουργό, ο χοντροκονομημένος ο Τσουκαλάς θα δίνει αγώνες για να μπορούν τα παιδιά των λαθρομεταναστών να μπαίνουν χωρίς πρόβλημα στους παιδικούς σταθμούς του Δημοσίου, στερώντας χιλιάδες θέσεις από τα παιδιά των Ελλήνων. Αυτό θα πεί Συριζέϊκος Ανθρωπισμός: Να γίνεσαι θυσία εσύ ο Έλληνας για να καλοπερνάνε τα παιδιά του λαθρομετανάστη και την ίδια ώρα τα παιδιά του Συριζαίου υπουργού να εκπαιδεύονται σαν πριγκηπόπουλα στο πανάκριβο Κολλέγιο Αθηνών…"ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...