Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015

Πόσα κέρδισε στο χρηματιστήριο ο «λαϊκός» Καμμένος

Πόσα λεφτά φέρεται να κέρδισε από το χρηματιστήριο οΠάνος Καμμένος; Τι αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας Παρασκευή +13;
Με τον τίτλο Π.Καμμένος: έπαιξε 9,5 δισ. δρχ. – Κέρδισε 1 δισ. δρχ. στη Σοφοκλέους, κυκλοφορεί η εβδομαδιαία εφημερίδα «Παρασκευή+13». Το ρεπορτάζ είναι στο πλαίσιο της αποδόμησης του επικεφαλής των ανεξάρτητων πολιτών μετά και τις πρόσφατες επιθέσεις σε βάρος του.
Πάντως τι είναι ένα δις για τον κ. Καμμένο όταν ως υπεύθυνος της ΝΔ για τις Κυκλάδες και μετέπειτα υφυπουργός του Καραμανλή ξόδεψε σε ένα καλοκαίρι περίπου 450.000 ευρώ για να κάνει βόλτες στα νησιά με νοικιασμένο ελικόπτερο.
Σύμφωνα με την εφημερίδα πάντως, ο Πάνος Καμμένος αγόρασε μετοχές ύψους 9,5 δισ. δρχ. από το χρηματιστήριο το 2000 και δύο χρόνια μετά, με βάση το πόθεν έσχες του βουλευτή και το οποίο επικαλείται η εφημερίδα, ο ιδρυτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων εμφανίζει κέρδη 1 δισ. δρχ.
Η εφημερίδα υπενθυμίζει τη δήλωση Γιακουμάτου που είχε χαρακτηρίσει τον Πάνο Καμμένοπρωταγωνιστή στη φούσκα του χρηματιστηρίου την διετία 1999-2000, όπως και το ότι το 1996 κατηγορήθηκε για απιστία σε βαθμό κακουργήματος για την υπόθεση «Ελίντα».

Ο Πάνος Καμμένος στην απάντησή του καταγγέλλει ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. για πόλεμο λάσπης δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι για όλες τις υποθέσεις υπάρχουν τελεσίδικες αθωωτικές αποφάσεις. Ενώ σύμφωνα με όσα δήλωσε στο parapolitika.gr o εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, ο Πάνος Kαμμένος είχε προειδοποιήσει από χθες το βράδυ την εφημερίδα ότι το δημοσίευμα δεν ευσταθεί. Στις προθέσεις μάλιστα του κ. Καμμένο είναι να καταθέσει αγωγή κατά της εφημερίδας.
Η απάντηση του Πάνου Καμμένου στο facebook έχει ως εξής:
Οι συγκυβερνώντας ΠΑΣΟΚ – ΣΑΜΑΡΑΣ άνοιξαν τις μαύρες σακούλες της siemens για να αντιμετωπίσουν με λάσπη το τσουνάμι των Ελλήνων που θα σαρώσει τους υπηρέτες του μνημονίου και θα ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ τους υπεύθυνους της ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ.
1.Για όλες τις υποθέσεις που αναφέρουν υπάρχουν ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΕΣ ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ.
2.Για τα ίδια δημοσιεύματα ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ Ο ΔΟΛ απο το εφετείο Αθηνών για ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ για 300.000 ευρώ.
Μετά την έγγραφη συγνώμη δεν πήρα τα χρήματα.
3. Ο Αιμίλιος Λιάτσος μετά την συνάντηση στα Κιούρκα με την εταιρεία επικοινωνίας του ΔΝΤ που εργολαβικά πήρε την επιχείρηση λάσπης εναντίον μου έλαβε γραπτό μήνυμα μου για όλα τα παραπάνω που αγνόησε
.πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...