Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΗΣ...;;; «ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ»...!! ΤΡΑΓΙΚΗ ΥΣΤΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΡΟΥ ΟΤΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΕΝΑΝ ΑΝΑΠΤΗΡΑ ΤΗΣ ΑΕΚ...!!


Η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου επισκέφθηκε τα ναυπηγεία Ελευσίνας για να μιλήσει με τους εργαζόμενους και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν (να θυμίσουμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ...

δεν ψήφισε την τροπολογία που επέτρεψε να ξεμπλοκαριστεί ένα μικρό ποσό από το υπουργείο άμυνας προκειμένου να πάρουν χρήματα στα χέρια τους μετά από εννέα μήνες που παρέμεναν απλήρωτοι).

Αφού οι εργαζόμενοι την ενημέρωσαν και έπειτα από μακρά συζήτηση γύρω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους ,κάποιος από αυτούς θέλησε να ελαφρύνει λίγο το κλίμα,αστειευόμενος.Την πλησίασε λοιπόν και χαμογελώντας της ζήτησε να ανταλλάξουν αναπτήρες.Να του δώσει η κυρία Δούρου έναν φθηνό BIC διαφημιστικό που είχε επάνω της και αυτός της έδειξε έναν αναπτήρα που είχε επάνω του τον δικέφαλο αετό της ΑΕΚ.

Ποιός είδε την Δούρου και δεν την φοβήθηκε.

Σε έξαλλη κατάσταση η περιφερειάρχης άρχισε να φωνάζει "αϊ σιχτίρ από εδώ.Ολοι οι ΑΕΚτζήδες είναι σαν τους Χρυσαυγίτες".Προς στιγμήν απειλήθηκε επεισόδιο με τον εργαζόμενο που θέλησε να αστειευτεί,αφού η περιφερειάρχης συνέχιζε την επίθεσή της με τον εργαζόμενο να προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του προς χάρην των συναδέλφων του.Σε πολύ δύσκολη θέση βρέθηκε και ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Βασιλείου που έδειχνε πως δεν πίστευε αυτό που έβλεπε να εκτυλίσσεται μπροστά του.

Αυτά για τους φίλους ΑΕΚτζήδες που ελπίζουν ακόμη πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιτρέψει να φτιαχτεί το γήπεδο της ΑΕΚ.

Σε ότι αφορά τα προβλήματα των εργαζόμενων;Η κ.Δουρού απλά τα άκουσε!!!


Πηγή: planet-greece.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...