Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΟΡΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΩΪΝΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΙ ΖΕΧΝΕΙ ΣΥΡΙΖΑ...!!! Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ "ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ" ΣΤΟ ΔΙΑΦΗΜΟΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤΑΚΙ ΤΗΣ ΝΕΟΛΕΡΑΣ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ...!!!


ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΛΟΝ... ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ; ΓΙΑ ΠΕΣ ΣΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ...

Μια έκπληξη επιφύλασσε το σποτ της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ όπου ανάμεσα στους έξι νέους που πρωταγωνιστούν βρίσκεται και ο Φοίβος Παπαδάκης, γιος του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Παπαδάκη.

Ο εν λόγω νεαρός σπουδάζει δημοσιογραφία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο κι από ότι φαίνεται θέλει να συνεχίσει τον δρόμο που “χάραξε” ο δρόμος του πατέρα του.

Είναι μέλος της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ και συμμετέχει στο σποτ με κεντρικό σύνθημα «θέλω να ζήσω με αξιοπρέπεια. Στις 25 Γενάρη έχω την ευκαιρία», στέλνοντας μαζί με τα υπόλοιπα αγόρια και κορίτσια, μήνυμα στήριξης υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.

Άνθρωποι της πολιτικής πιάτσας που πληροφορήθηκαν τα καθέκαστα, έλεγαν με νόημα, ότι “έτσι εξηγείται η στάση του Star, του πρωινού του ΑΝΤ1, που ήταν δεόντως φιλική προς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης”


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...