Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου 2015

Η ομοφυλοφιλική ιστορία με έναν ανήλικο Ρουμάνο,από βιβλίο του Μένη Κουμανταρέα..οδήγησε στον δολοφόνο του..

«Τον είχε γνωρίσει σε μπαρ της Ομονοίας, και στην συνέχεια γνώρισαν μαζί της ηδονές και τους “χυμούς” της ζωής.»

Το τελευταίο βιβλίο του γνωστού πεζογράφου Μένη Κουμανταρέα οποίος βρέθηκε άγρια δολοφονημένος στις 6 Δεκεμβρίου στο διαμέρισμα του στην Κυψέλη, μελέτησαν οι Αξιωματικοί της Ασφάλειας για να φθάσουν τελικά στο δολοφόνο του 83χρονου συγγραφέα.

Δράστης είναι ένας 26χρονος Ρουμάνος τον οποίο ο πεζογράφος είχε γνωρίσει πριν από περίπου 10 χρόνια (σ.σ. Όταν ο δράστης ήταν ανήλικος) σε ένα κακόφημο μπαρ της οδού Βερανζέρου και αμέσως συνδέθηκαν φιλικά μεταξύ τους για τα επόμενα χρόνια μέχρι και την δολοφονία του συγγραφέα από τον άνθρωπο που συχνά πυκνά το θύμα τροφοδοτούσε με χρήματα για τις ανάγκες του.

Στο τελευταίο του βιβλίο ο γνωστός συγγραφέας κάνει λόγο για έναν ανήλικο Ρουμάνο που είχε γνωρίσει σε μπαρ της Ομονοίας, και στην συνέχεια γνώρισαν μαζί της ηδονές και τους “χυμούς” της ζωής.

Οι ερευνητές της Ασφάλειας και του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μελέτησαν εκτενώς το τελευταίο βιβλίο του γνωστού πεζογράφου, στο οποίο κυριαρχεί η μορφή του ανήλικου τότε Ρουμάνου με αποτέλεσμα να καταλήξουν στην πλήρη σκιαγράφηση του προφίλ του δολοφόνου.

Το μεσημέρι της Δευτέρας στην πλατεία Βικτορίας, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον 26χρονο Ρουμάνο Στεφάν και να τον προσάγουν στα γραφεία τις Υπηρεσίας τους.

Αρχικά ο νεαρός Ρουμάνος αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με την δολοφονία του φίλου και ευεργέτη του, πλην όμως και κάτω από το βάρος των συντριπτικών εναντίων του στοιχείων αναγκάστηκε να ομολογήσει την... μισή αλήθεια.ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...