Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015

Διαβάστε την «αντι-Βορειοηπειρωτική» ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων

 Η επιστολή των Επάρχων «καίει» την ΟΜΟΝΟΙΑ!

Όπως το είχαμε προβλέψει  (boriopirotika…) η ανώριμη έως ανεύθυνη ανακοίνωση της Ένωσης Επάρχων προκάλεσε την άμεση παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ. Το γεγονός μάλιστα συνδέθηκε με προπαγανδιστικό τρόπο περίτεχνα από την Εκλογική Επιτροπή Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ, με τα βιβλιάρια απορίας των Βορειοηπειρωτών. Η ανακοίνωση είναι άκρως αντι-Βορειοηπειρωτική και ισοπεδώνει κάθε έννοια ομόεθνου Ηπειρωτών και Βορειοηπειρωτών.
Μια κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα ήταν ελάσσονος σημασίας, αν το (άλλοτε μικρό) κόμμα της αριστεράς δεν επεδίωκε την εξουσία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

Δελτίο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ Ιωαννίνων:
«« Δώσε και συ ένα βιβλιάριο. Μπορείς!
Ο αιρετός Περιφερειάρχης Ηπείρου και προσωπικός φίλος του αρχηγού της Ν.Δ. Αλέκος Καχριμάνης αποφάσισε χθες να κάνει δηλώσεις για την έκδοση παράνομων βιβλιαρίων υγείας από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ιωαννίνων. Θορυβημένος από την εισαγγελική διερεύνηση της υπόθεσης και την αναπόφευκτη εξέταση των δικών του, προσωπικών ευθυνών, έσπευσε να μεταθέσει όλη την ευθύνη στις πλάτες των αρμοδίων Υπουργών Υγείας της Ν.Δ. εκείνης της εποχής.
Αποκάλυψε λοιπόν ο κ. Περιφερειάρχης ότι, παρά το γεγονός ότι ίσχυε η 139491/16-11-2006 Κοινή Υπουργική Απόφαση, κατά τις προεκλογικές περιόδους του 2007 και του 2009 οι αρμόδιοι Υπουργοί εξέδωσαν, καταφανώς παράνομα, εγκυκλίους «εξαίρεσης» προκειμένου να δοθούν βιβλιάρια ανασφαλίστου για ιατρική και νοσοκομειακή περίθαλψη σε ομογενείς, ακόμη και χωρίς αυτοί να διαμένουν στην Ελλάδα.
Με βάση τα έγγραφα αυτά οι δύο συγγενείς πολιτικά νομαρχιακές αρχές Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας, οι οποίες ανέλαβαν να διεκπεραιώσουν την «επιχείρηση» σε σχέση με την Αλβανία, χορήγησαν για αρκετά χρόνια εκατοντάδες παράνομα βιβλιάρια με αδιαφανή και πελατειακό τρόπο.
Να μια καλή εξήγηση, για ποιο λόγο η ηγεσία της μειονοτικής οργάνωσης «Ομόνοια» αναμειγνύεται ευθέως στις ελληνικές εκλογές και καλεί σε υπερψήφιση της ΝΔ! Είναι εξώφθαλμη η υποκρισία αυτών, που κραυγάζουν εναντίον της παροχής υπηρεσιών υγείας στους μετανάστες αλλά μοιράζουν κρυφά βιβλιάρια στην εκτός των συνόρων εκλογική τους πελατεία.
Είναι εξώφθαλμη η υποκρισία αυτών, που κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ για «κρατισμό» αλλά χρησιμοποιούν το κράτος ως λάφυρο για να στήσουν τους ρουσφετολογικούς τους μηχανισμούς.Για τον ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ εκτός από τις αυτονόητες πολιτικές ευθύνες θα πρέπει να διερευνηθούν και οι ποινικές. Και των Υπουργών της ΝΔ, που με μυστικές εγκυκλίους συνέβαλαν στην καταστρατήγηση της ισχύουσας νομοθεσίας (υπενθυμίζουμε ότι η ευθύνη για το 2009 δεν έχει παραγραφεί) και των τότε Νομαρχών Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας και των Προϊσταμένων των Υπηρεσιών, που συναίνεσαν ή υπέκυψαν να παρανομήσουν. »»
http://borioipirotika.blogspot.com/2012/06/blog-post_6717.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...