Δευτέρα, 5 Ιανουαρίου 2015

Ποτάμι: Θα συμμετείχαμε σε κυβέρνηση συνεργασίας και με τον ΣΥΡΙΖΑ


Το Ποτάμι έχει διάθεση συμμετοχής σε κυβέρνηση συνεργασίας και με τον ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε η εκπρόσωπος του κόμματος, Οντίν Λιναρδάτου στο αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο CNBC.

Η κ. Λιναρδάτου, συμπλήρωσε ότι το Ποτάμι θα συμμετάσχει σε κυβέρνηση στο βαθμό που αυτή θα σέβεται τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η Ελλάδα έναντι της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της τρόικας.

«Θα παραμείνουμε προσηλωμένοι στην παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ, πρόκειται για αδιαπραγμάτευτη αρχή μας», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Λιναρδάτου.
Συμπλήρωσε δε ότι το Ποτάμι δεν κάνει λόγο για κούρεμα του χρέους, αλλά για διευκόλυνση σε ό,τι αφορά τους όρους αποπληρωμής του. «Δεν πρόκειται να θέσουμε σε κίνδυνο τη θέση της Ελλάδας στην Ευρωζώνη», κατέληξε.


Πηγή: naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...