Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου 2015

"Ιούδες, Εφιάλτες και Βρούτους" Υποψηφιους Βουλευτες στα ψηφοδελτια του Λαός ?


Καρατζαφέρης: "Έταξαν στο Ροντούλη λεφτά για να φύγει"


karatzaferis"Έπιασαν τον Ροντούλη και του είπαν «έχεις κάποιες ανάγκες, εδώ είμαστε, θα τις τακτοποιήσουμε». Δεν έγιναν μόνο σε αυτούς που έφυγαν. Απλώς εκείνοι δεν άντεξαν". Αυτά αποκάλυψε ο Γιώργος Καρατζαφέρης σε νέα του συνέντευξη, επιμένοντας στα περί χρηματισμού των στελεχών του ΛΑΟΣ που αποχώρησαν.
Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό "Ραδιο 9" ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ,επανέλαβε τα περί ξένου παράγοντα που "έβαλε το χέρι του" και είπε χαρακτηριστικά:"Πληρώνω το άνοιγμά μου στη Ρωσία. Την εμμονή μου να έλθουν οι Ρώσοι στην Ελλάδα και η βάση του Νεωρίου να δοθεί στους Ρώσους για την προστασία του Αιγαίου. Ε, όλα αυτά ενόχλησαν. Ξέρω λοιπόν τη διαδικασία. Την έχω γνωρίσει. Και μάλιστα συμβαίνει με μένα όπως και με τον Μητσοτάκη. Η «εκτέλεση». Είναι ο ίδιος άνθρωπος".


. .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...