Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2015

Ελληνική Ιθαγένεια σε όλα τα παιδιά λαθρομεταναστών δίνει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ!!!

ΜΙΚΡΟ ΣΧΟΛΙΟ: Καταλάβατε τώρα πού αποσκοπεί το «Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής»; Μια μικρή χώρα όπως η Ελλάδα, χρεωκοπημένη που δεν μπορεί να θρέψει ούτε καν τα δικά της παιδιά, ενδιαφέρεται για τους αλλοδαπούς! Λες κι αυτό είναι το πρόβλημα της κοινωνίας, πώς θα πάρουν ελληνική ιθαγένεια άνθρωποι που δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την Ελλάδα και τον Ελληνισμό!

Να το ξεκαθαρίσουμε: Μετανάστες στην Ελλάδα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Με απειροελάχιστες εξαιρέσεις όσων ήρθαν εδώ για να σπουδάσουν ή να δουλέψουν κατόπιν διακρατικών συμφωνιών, την περίοδο της Χούντας. ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΙΣΕΛΘΟΝΤΕΣ που είτε αφέθηκαν να αλωνίζουν στο ξέφραγο αμπέλι που λέγεται Ελλάς, είτε ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ από τις κυβερνήσεις των τελευταίων ετών για ψηφοθηρικούς λόγους!

Όλους αυτούς λοιπόν, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ τους νομιμοποιεί αντί να τους απελάσει,δίνοντάς τους την ελληνική ιθαγένεια! Έτσι, φτιάχνονται στρατιές νέων ψηφοφόρων (τους), ενώ η χώρα καθίσταται εκ νέου πόλος έλξης λαθρομεταναστών!

Αλήθεια, ποια είναι η γνώμη της «πατριωτικής συνιστώσας» της συγκυβέρνησης για το θέμα αυτό; Πολύ θα θέλαμε να μάθουμε.

Αναλυτικά η εξοργιστική είδηση:
Ιθαγένεια σε όλα τα παιδιά μεταναστών, που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα, εξήγγειλε η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου.
Μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο» είπε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δεσμευτεί να αποδώσει την ελληνική ιθαγένεια σε όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα, τη λεγόμενη δεύτερη γενιά μεταναστών».
Τόνισε ότι πρέπει να γίνει αποκατάσταση όλων αυτών των παιδιών που δεν γνώρισαν άλλη πατρίδα, «ακόμη και αυτών που δεν γεννήθηκαν, αλλά ήρθαν πολύ μικρά στην Ελλάδα, μεγάλωσαν εδώ. Πήγαν και τελείωσαν το σχολείο τους, εδώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...