Δευτέρα, 5 Ιανουαρίου 2015

ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ


syriza2
Παρά τις «αντιρρήσεις» του Γλέζου και των Λαφαζανίστας (για τα μάτια του κόσμου…), τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ γεμίζουν από δήθεν μετανοημένους μνημονιακούς, προερχόμενους κατά κύριο λόγο από το κόμμα των κλεφτών και των απατεώνων.

Έτσι, εκτός από την προερχόμενη από το κόμμα Καμμένου Ραχήλ Μακρή (που ΔΕΝ ψήφισε τα Μνημόνια), υποψήφιοι με τον ΣΥΡΙΖΑ στις προσεχείς εκλογές θα είναι οι πρώην του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ (που έχουν ψηφίσει Μνημόνια) Βουδούρης, Παραστατίδης, Θ. Τζάκρη, Μ. Μπόλαρης, Θ. Οικονόμου και Λ. Κατσέλη (σύζυγος Γ. Αρσένη και εμπνεύστρια του παπανδρεϊκού «λεφτά υπάρχουν» του 2009).

Επίσης, θα ενταχθούν ως συνεργαζόμενοι οι Α. Νεφελούδης και Σ. Μπαγιώργος, που είχαν αποχωρήσει από την ΡΗΜΑΔ (και όσοι άλλοι της ΡΗΜΑΔ αποχωρήσουν κατά μόνας τις επόμενες μέρες), καθώς και ο πρώην σύμβουλος του Jeffrey, Ν. Κοτζιάς.

Μ’ αυτούς, λοιπόν, που μας φόρτωσαν το Μνημόνιο, θα  απελευθερώσει την Ελλάδα από τα Μνημόνια ο mister Tsipras! Για τόσο δούλεμα μιλάμε!
 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...