Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015

H Eυρώπη κατάσχει τους τραπεζικούς λογαριασμούς Ελλήνων

mmmmΑπό νωρίς το πρωί οι κάτοικοι των βορείων προαστίων, με ψυχολογία αγέλης, ορμούσαν στα υποκαταστήματα των τραπεζών.
Οι ηλικιωμένοι κυρίως σήκωναν ποσά 5 και 10.000 ευρώ ενώ οι πιο νέες ηλικίες, πιο μπασμένοι στα κόλπα, μετέφεραν τα χρήματα τους σε λογαριασμούς που έχουν ανοίξει οι ίδιοι σε χώρες της Ευρώπης. Οι χώρες που είναι οι κατεξοχήν αποδέκτες των δισεκατομμυρίων ευρώ που εγκαταλείπουν καθημερινά την Ελλάδα είναι η Γερμανία, η Ελβετία και η Γαλλία. Την ίδια στιγμή σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ξένων δημοσιογράφων οι χώρες αποδέκτες των ελληνικών δις ετοιμάζονται να περάσουν νόμο σύμφωνα με τον οποίο θα τους δίνεται η δυνατότητα να κατάσχουν τους λογαριασμούς των Ελλήνων πολιτών με το δικαιολογητικό ότι η Ελλάδα χρωστάει στα ευρωπαϊκά κράτη 300 δις ευρώ. Θα κατάσχονται δηλαδή τα χρήματα όπως τα πλοία της Αργεντινής σε ξένα λιμάνια.
Οπότε οι πονηροί Έλληνες ας το ξανασκεφτούν… - See more at: http://arouraios.gr/2015/01/i-europi-katasxei-tous-trapezikous-logariasmous-ellinon/#comment-1810604848

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...