Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου 2015

Γ.Μπαλάφας(ΣΥΡΙΖΑ):”Oι αστυνομικοί δεν πρέπει να οπλοφορούν στις περιπολίες”



Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος βουλευτής, ο Γιάννης Μπαλάφας «άναψε φωτιές» μεδηλώσεις του περί άοπλων αστυνομικών.


Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real FM και με αφορμή την υπόθεση Ξηρού, ο κ. Μπαλάφας είπε πως η αστυνομία δεν θα πρέπει να φέρει όπλα κατά τη διάρκεια ειρηνικών διαδηλώσεων του λαού, αλλά εκεί όπου οι επιχειρησιακές ανάγκες το επιτάσσουν, όπως σε επιχειρήσεις εναντίον εγκληματιών.

Όταν ρωτήθηκε, ωστόσο, για τις απλές περιπολίες, ο κ. Μπαλάφας είπε πως δεν θα πρέπει οι αστυνομικοί να οπλοφορούν, παραπέμποντας στο περιστατικό της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.


«Προφανώς, όταν ο αστυνομικός θα έρχεται αντιμέτωπος με εγκληματίες, θα πρέπει να τους… ρίξει στο φιλότιμο! Ίσως γι’ αυτό αρνούνται να συγχαρούν την ΕΛΑΣ για τις επιτυχίες της» σχολίασε η ΝΔ.

«Συμβουλέψαμε τη ΝΔ να μην εντάσσει τα σώματα ασφαλείας στην προεκλογική της προπαγάνδα. Κάνουν σαν να μην θέλουν να το καταλάβουν. Αρκετά έχει υποστεί η ελληνική αστυνομία από τη βάρβαρη μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης» ανταπάντησε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Τι γράφει το lifo

Και για να μην μας κατηγορήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Μπαλάφας για διαστρέβλωση ας διαβάσουμε και τις δηλώσεις του από σαιτ που πρόσκεται στις συνιστώσες:

Την άποψη ότι οι αστυνομικοί πρέπει να είναι άοπλοι στις ειρηνικές πορείες του λαού εξέφρασε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας σε συνέντευξή του στον Realfm. Ο κ. Μπαλάφας τόνισε με αφορμή το θέμα του Χριστόδουλου Ξηρού πως δεν θα πρέπει να φέρει όπλα η αστυνομία κατά τη διάρκεια ειρηνικών διαδηλώσεων, αλλά εκεί όπου οι επιχειρησιακές ανάγκες το επιτάσσουν όπως επιχειρήσεις εναντίον εγκληματιών. Για τις απλές περιπολίες είπε ότι οι αστυνομικοί δεν θα πρέπει να οπλοφορούν παραπέμποντας στη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Οι απόψεις αυτές δεν έμειναν ασχολίαστες από τη Ν.Δ. που σημείωσε ότι «προφανώς, όταν ο αστυνομικός θα έρχεται αντιμέτωπος με εγκληματίες, θα πρέπει να τους… ρίξει στο φιλότιμο! Ίσως γι’ αυτό αρνούνται να συγχαρούν την ΕΛΑΣ για τις επιτυχίες της».

Απάντηση της Κουμουνδούρου στη ΝΔ «Συμβουλέψαμε τη ΝΔ να μην εντάσσει τα σώματα ασφαλείας στην προεκλογική της προπαγάνδα. Κάνουν σαν να μην θέλουν να το καταλάβουν. Αρκετά έχει υποστεί η ελληνική αστυνομία από τη βάρβαρη μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης» αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Δηλαδή ρε Μπαλάφα στον Άγιο Παντελεήμονα και στηυν πλατεία Αττικής , η αστυνομία θα πηγαίνει άοπλη; Άντε ρε να σε κοιτάξει κανένας γιατρός. Εκτός εαν δεν θέλετε να κυβερνήσετε ποτέ. Μαζευτείτε…
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...