Τρίτη, 6 Ιανουαρίου 2015

Πρώην (Γιαννιώτης) βολευτής του Pasok, μετά από δύο μνημόνια, πάει ΣΥΡΙΖΑ για να... "αλλάξει συθέμελα το σύστημα"

«Μεταγραφή» του ΣΥΡΙΖΑ από το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, είναι ο Θανάσης Οικονόμου, πρώην βουλευτής. Το αστείο στην υπόθεση, είναι ότι αυτός ο βαθιά συστημικός ανακοίνωσε πως πάει στον ΣΥΡΙΖΑ για να αλλάξει –και μάλιστα «συθέμελα»- το… σύστημα: «Στη σημερινή δύσκολη και κρίσιμη συγκυρία, σημασία έχει να σωθεί ο τόπος και, ταυτόχρονα, το ίδιο αναγκαίο είναι να αλλάξει επιτέλους συθέμελα το παρακμιακό πολιτικό αυτό σύστημα, που είναι υπεύθυνο για τη χειρότερη οικονομική κρίση στην πρόσφατη ιστορία της χώρας. Θέλω να πω στους φίλους μου ότι θα αγωνιστώ με τον ΣΥΡΙΖΑ από οποιοδήποτε μετερίζι, για να βοηθήσω να αλλάξει πραγματικά η χώρα, για εμάς και τα παιδιά μας, προς μια αριστερή και δημοκρατική κατεύθυνση, μαζί με άλλες προοδευτικές δυνάμεις μέσα στον ευρωπαϊκό χώρο». 
Όμως, ποιος είναι ο Θανάσης Οικονόμου; 
Θα ασχοληθούμε λίγο με την περίπτωσή του, για να καταλάβει ο κοσμάκης τι… κουμάσια μαζεύει ο ΣΥΡΙΖΑ και με ποιους θα κυβερνήσει.

 Πρόκειται, λοιπόν, για παλιό «Ρηγά» (ΚΚΕ εσωτερικού), πρώην Αναπληρωτή γ.γ. της ΓΣΕΒΕΕ, πρώην βολευτή του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ στα Γιάννενα (μέχρι το 2012, πρόλαβε και ψήφισε δύο Μνημόνια…) και εν συνεχεία μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ. Προσφάτως απασχόλησε την κοινή γνώμη λόγω της θυελλώδους σχέσης του με την βουλευτή Θεσσαλονίκης της ΔΗΜΑΡ, Κατερίνα Μάρκου, που έγινε αιτία να εγκαταλείψει τη γυναίκα του. Εκείνη, κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, στα οποία αποκάλυψε οικονομικές ατασθαλίες του… συστημικού-αντισυστημικού πρώην συζύγου της. Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος», η πρώην γυναίκα του υποστηρίζει ότι τα μηνιαία εισοδήματα του Οικονόμου είναι περίπου 25.000 ευρώ «παρά το γεγονός ότι τόσο στη δήλωσή του προς την Εφορία όσο και στη δήλωση του “πόθεν έσχες” του στις αρμόδιες αρχές δηλώνει πολύ λιγότερα», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. Επίσης ότι, ο πρώην σύζυγός της μετέχει με 25% σε εταιρεία που μισθώνει δύο 11μετρα κότερα αντί 2.500 ευρώ την εβδομάδα έκαστο, ενώ παράλληλα συμμετέχει στην εταιρεία «Αθανάσιος Οικονόμου και Σία Ο.Ε.», με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών καφενείου – μπαρ, «με φαινομενική συμμετοχή 1% και πραγματική 85%»! Υποστηρίζει δε ότι ο Οικονόμου «μεταβίβασε εσπευσμένα και εικονικά λίγο πριν τις εκλογές του 2012 το μερίδιο της συμμετοχής του 84% στη "σταθερή" συνεταίρο του σε όλες τις επιχειρήσεις του» και εκτιμά ότι το καφέ-μπαρ, το οποίο βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο των Ιωαννίνων (το Γυαλί Καφενέ), «αποκερδαίνει αδήλωτα στην πλειονότητά τους εισοδήματα τουλάχιστον 70.000 ευρώ το μήνα»! πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...