Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ....!!! ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΛΗΣΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΒΟΜΒΙΣΤΕΣ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 18 ΕΤΩΝ...!!! ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ...!!!

ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ...!!!

Τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει η κυβέρνηση στον τομέα της αντεγκληματικής πολιτικής και του σωφρονιστικού συστήματος ανακοίνωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Νίκος Παρασκευόπουλος, από το βήμα της Βουλής.


Ο κ. Παρασκευόπουλος ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Θα καταργηθούν ουσιαστικά οι φυλακές ανηλίκων. Πιο αναλυτικά, θα περιοριστεί δραστικά η επιβολή του ποινικού εγκλεισμού σε ανηλίκους, σε ηλικίες 15 έως 18 ετών, ώστε να προβλέπεται μόνο για εγκλήματα ανθρωποκτονίας».

Δείτε το βίντεο:
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...