Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015

Λιτός βίος: Ο Δραγασάκης προσλαμβάνει στο πολιτικό του γραφείο 20 συνεργάτες (έγγραφο)

dragasakis
Σύμφωνα με κυβερνητική απόφαση, που υπογράφουν οι Γιάννης Δραγασάκης -Γιάννης Βαρουφάκης (και δημοσιεύτηκε στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως) συστήνεται πολιτικό γραφείο του αντιπροέδρου, στο οποίο θα απασχολούνται 20 άτομα.
Το σχετικό ΦΕΚ ανάρτησε σήμερα στην προσωπική του σελίδα στο Facebook οΚυριάκος Μητσοτάκης, σχολιάζοντας: «Την ώρα που εξαγγέλλουν κατάργηση των “στρατών” συμβούλων… Δεν έχω πρόβλημα με τους συμβούλους, αλλά με την υποκρισία!».
Σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο ΦΕΚ, στο γραφείο θα απασχολούνται δέκα μετακλητοί διοικητικοί υπάλληλοι και πέντε σύμβουλοι-ειδικοί συνεργάτες, αλλά θα αποσπασθούν και πέντε υπάλληλοι του Δημοσίου ή νομικού προσώπου του δημόσιου τομέα.
fek

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...