Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015

ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ!!! - ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ : ΤΟ BITCOIN ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΩΣ ΟΠΛΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ


Οπως προβλέψαμε σε πολλά άρθρα μας στην Αθέατη γνώση και φυσικά δικαιωθήκαμε - σχετικά με την προώθηση του ψηφιακού νομίσματος από την Ελίτ της Νέας Τάξης Πραγμάτων, ο Μίστερ κολωτούμπας Νεοταξίτης υπουργός Οικονομικών Γιάννης Μπαρουφάκης παίρνει πίσω την κριτική του για το Bitcoin σε ένα άρθρο του τον περασμένο μήνα, όπου ανέφερε το Bitcoin ως «πολύ αποπληθωριστικό για να δουλέψει».

Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
21 Φεβρουαρίου2015


Δικαιώνεται λοιπόν η Αθέατη γνώση για τις πληροφορίες που είχε σχετικά με την προώθηση του ψηφιακού νομίσματος, αφού σε μια δεύτερη θέση που δημοσιεύθηκε σήμερα, ο Βαρουφάκης, μετά την πλήρη υποταγή για συνέχιση των όρων του Μνημονίου παίρνει πίσω οσα είπε στο παρελθόν και κάνει συγκρίσεις μεταξύ του σχεδιασμού του Bitcoin και του ευρώ.

Γράφει:

«Παραδόξως, αν η τεχνολογία του Bitcoin, προσαρμοστεί κατάλληλα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί επωφελώς στην Ευρωζώνη ως όπλο κατά του αποπληθωρισμού».

Θα συμβούν πολλά γεγονότα ακόμη τα οποία θα συμβάλλουν στην ταχεία προώθηση μιας αχρήματης κοινωνίας.

Η Αθέατη γνώση, θα σας ενημερώνει καθημερινά για τις εξελίξεις του ψηφιακού νομίσματος. Διαβάστε τι γράψαμε ΕΔΩ πριν απο μερικές μέρες και την πρόβλεψη μας στην κολοτούμπα Βαρουφάκη.


atheatignosi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...