Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015

ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ ! ! ΤΣΙΡΩΝΗΣ – ΣΥΡΙΖΑ: ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΕΞΟΡΥΞΗ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ! !
Τα μεταλλεία χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής τα τελευταία χρόνια αποτελούσαν casus belli για τους αριστερούς, σε όλο το πολιτικό τους φάσμα.ΣΥΡΙΖΑ, Οικολόγοι πράσινοι, αναρχικοί, ΚΚΕ και άλλες μικροομάδες επέσπευδαν συχνά στην Χαλκιδική και «έσκιζαν τα ιμάτιά» τους για τον τεράστιο περιβαλλοντικό  κίνδυνο που επιφέρει σε όλη την περιοχή η εκμετάλλευση του ορυχείου από την El Dorado Gold.
Πλέον, μοιράστηκαν τα υπουργεία και τα υφυπουργεία, μοιράστηκαν τα υπέροχα, γραφεία τους και προαναγγέλλουν, σε αντίθεση με τις προεκλογικές -όλων αυτών των ετών- δεσμεύσεις τους, την επόμενή τους κυβίστηση.
Ο αναπληρωτής υπουργός περιβάλλοντος, Γιάννης Τσιρώνης, με δηλώσεις του διαβεβαίωσε πως η επένδυση εξόρυξης και κατεργασίας χρυσού που υλοποιεί η Eldorado Gold στη Χαλκιδική δεν πρόκειται να σταματήσει!


Πως θα μπορούσε άλλωστε, μιας που Μπόμπολας και Τσίπρας φαίνεται να τα έχουν συμφωνήσει και προχωρούν πλήρως στην αποχαύνωση της κοινής γνώμης με την κόκκινη προπαγάνδα καλά να κρατεί στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο, στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση;
Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, πως τόσο ο αναπληρωτής υπουργός όσο και ο υπουργός Περιβάλλοντος κος Λαφαζάνης στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης προσπάθησαν να πείσουν εαυτούς και λοιπούς παρευρισκόμενους εντός κοινοβουλίου ότι είναι ανάγκη για μια άρδην οικολογική πολιτική, μια πράσινη πολιτική.
Και η περιβαλλοντική πολιτική ήρθε. Και είναι «πράσινη». Αυτή του βαθύ ΠΑΣΟΚ. Κρατάει κάποιος, άραγε, «σκορ» στις κυβιστήσεις.
ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...