Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015

ΜΑΥΡΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕΓΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ Ο ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ!!! ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ... ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ;;;


Ο ηθοποιός Γιάννης Ζουγανέλης, χαρακτηρίζεται από τον αυθορμητισμό και την ειλικρίνεια του, κάθε φορά που αποφασίζει να δώσει μία συνέντευξη.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Λοιπόν», δήλωσε ότι στο παρελθόν είχε πάρει «μαύρα» λεφτά και μάλιστα από δημόσιους φορείς!

Ο ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ψέματα θα λέω; Φυσικά, δεν είμαι φτωχός. Έχω βγάλει πάρα πολλά λεφτά, μου τα έχει χαρίσει ο κόσμος, εκείνος μου τα δίνει. Οπότε, είμαι υποχρεωμένος να πω την αλήθεια, δεν έχω τίποτα να κρύψω, γιατί όλα είναι δηλωμένα, πληρώνουμε το αντίστοιχο τίμημα. Μακάρι να πληρώναμε λιγότερο και να ισορροπούσαμε όλοι στην αλήθεια. «Μαύρα» λεφτά έχω πάρει, αλλά ελάχιστα, και μάλιστα από δημόσιους φορείς. Πηγαίναμε και κάναμε συναυλίες και μας λέγανε: "Κάνει 10.000 η συναυλία, παιδιά, θέλετε μαύρα 8.000;" Τι να λέγαμε, "όχι δεν την κάνουμε;"
.πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...