Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015

ΜΕ... ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΖΑΡΕΙ ΚΑΜΑΡΩΝΟΝΤΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!!! ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΛΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!! ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΕΙΡΗΝΙΣΤΕΣ;;;


Μετά το ποίημα του βουλευτή Κωνσταντίνου Δερμιτζάκη, και ο βουλευτής Παύλος Πολάκης, επέλεξε να κλείσει την ομιλία του κατά την Τρίτη ημέρα των προγραμματικών δηλώσεων στη Βουλή, με μία μαντινάδα.

Όπως ανέφερε, «θα τελειώσω με ένα μήνυμα που μου έστειλαν κάποιοι συνάδελφοι, κάποιοι φίλοι απ’ τα Σφακιά που είναι πολύ ωραίο και θα σας το πω:

‘Όταν πεσμένος βρίσκεσαι στου πηγαδιού τον πάτο, κι αναντρανίζεις τη ματιά στον κόσμο τον απάνω, τεντώνεις χέρια και αρμούς στον πόρο αναρριχάσαι, τον τρόμο σου κατανικάς και λεύτερος λογάσαι’ γι’ αυτό θα νικήσουμε» κατέληξε ο κ. Πολάκης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...