Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2015

ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ… ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΑ… ΤΕΣΣΑΡΑ


varoufakis (3)
Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος
Για την χθεσινή ψυχρολουσία, δε χρειάζεται να πούμε πολλά. Ήταν η αναμενόμενη… kolotoumba, όπως την προανήγγειλαν τα διεθνή ΜΜΕ, πριν ακόμα από τις εκλογές, που άργησε για δοθεί η εντύπωση ότι γίνεται… σκληρή διαπραγμάτευση και να πάρει ο λαός μερικές… «ανάσες αξιοπρέπειας», πριν βυθιστεί στο τέλμα του Μνημονίου.
Με την οποία κωλοτούμπα, συνεχίζεται το υπάρχων Μνημόνιο και πάνε περίπατο το περιβόητο «πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης», το μέγα θέμα της διαγραφής του χρέους, της ευρωπαϊκής διάσκεψης για το χρέος, της αξιολόγησης, της αποπομπής της τρόικα (που θα λέγεται στο εξής «Θεσμοί»), κι όλα τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα!

Και βέβαια, μέσα στο τετράμηνο της παράτασης του παλιού Μνημονίου (στο οποίο απαγορεύονται οι «μονομερείς ενέργειες», ήτοι οτιδήποτε έχει έστω και το ελάχιστο οικονομικό κόσμος), θα μπουν οι βάσεις για την υπογραφή του 3ου Μνημονίου! Που όμως, θα λέγεται… αλλιώς, για να μην ξεσηκωθεί το πόπολο!
Μετά απ’ όλα αυτά τα ρεζιλίκια για το τίποτα, είναι πλέον σαφές πως η τελευταία ελπίδα που απόμεινε στον ελληνικό λαό είναι η Χρυσή Αυγή. Που ούτε παραμύθια πουλάει στον κοσμάκη, ούτε από… κωλοτούμπες ξέρει. Χρέος, λοιπόν, όλων των αγνών Ελλήνων πατριωτών, των πάντα ευκολόπιστων και πάντα προδομένων, είναι ν’ αφήσουν στην πάντα τις μεμψιμοιρίες και τις προκαταλήψεις τους και να συνταχθούν με την μόνη αντιμνημονιακή-εθνικοαπελευθερωτική δύναμη του τόπου!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...