Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015

Μήπως τα δήθεν αυθόρμητα συλλαλητήρια υπέρ της κυβέρνησης έχουν φασιστική απολυταρχική και σταλινική βάση; (Μια αιρετική άποψη κόντρα στο κλίμα)

Μήπως τα δήθεν αυθόρμητα συλλαλητήρια υπέρ της κυβέρνησης έχουν φασιστική απολυταρχική και σταλινική βάση; (Μια αιρετική άποψη κόντρα στο κλίμα)
Πού άραγε στο πέρασμα της ιστορίας συναντάμε αυθόρμητες...ανεξάρτητες...συγκεντρώσεις του λαου υπέρ των κυβερνήσεων;
Μα στα καθεστωτικα και ολιγαρχίκα πολιτεύματα!!! Βλέπε ναζιστικά και παλαιοκομουνιστικα συστήματα. Ο χίτλερ ο μουσολίνη ο στάλιν και διάφορα τέτοια εγκληματικά μπουμπούκια καλούσανε τον κόσμο να διαδηλώνει για να στηρίξει όλες τις παράλογες αποφάσεις που έπαιρναν.
Τι συμβαίνει άραγε στην Ελλάδα μήπως αλλάζουμε καθεστώς και δεν το καταλαβαίνουμε; Μήπως οι "αυθόρμητοι" στις συγκεντρωσης είναι τα αυριανά τάγματα προστασίας μιάς κυβέρνησης που θα...τα έχει ανάγκη;
Ξέρω ότι το άρθρο προκαλεί αλλα θα παρακαλέσω να το σκεφτείτε και να παρατηρήσετε την επίθεση που θα δεχτεί στο διαδίκτυο απο... "αυθορμητους" υπερασπιστές της αξιοπρέπειας των Ελληνων!
Ο νοών νοειτω...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...