Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 2015

Αριστερή λογική: Πρέπει να ανεχτούμε την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών για να μην γίνουμε φασίστες!

Αριστερή λογική: Πρέπει να ανεχτούμε την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών για να μην γίνουμε φασίστες!


Όταν σας κλέβουν, σας δέρνουν ή σκοτώνουν κάποιον δικό σας οι αλλοδαποί θα πρέπει να σκέφτεστε με ψυχραιμία και κατανόηση για τον αλλοδαπό δράστη για να μην γίνεται "φασίστες".. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε αριστερή κυβέρνηση και να σκεφτόμαστε φασιστικά.


Τα παρακάτω είναι αποσπάσματα απ' την συνέντευξη της ΣΥΡΙΖαίας ηθοποιού Νένα Μεντή στο site του ΣΥΡΙΖΑ left.gr:

«Ζω στην πλατεία Αμερικής εδώ και χρόνια. Αυτό που βλέπω να κυριαρχεί είναι ο φόβος – ένα συναίσθημα που μας κάνει είτε πολύ παθητικούς ή επιθετικούς. Χρειάζεται παιδεία και σκέψη για να διαχειριστούμε το φόβο, τον οποίο ως ένα βαθμό κατανοώ. Όταν βλέπεις, λόγου χάρη, είκοσι ξένους έξω από το σπίτι σου, γιατί δεν έχουν πού να μείνουν, δεν μπορείς εύκολα να υπερβείς το φόβο . Πρέπει να αναλογιστείς ότι είναι άνθρωποι σαν κι εσένα, με τα καλά τους και τα κακά τους – είναι κατατρεγμένοι και φτωχοί. Να σκεφτείς πως, ακόμη κι αν χρησιμοποιούν παρανομίες, έχει σημασία, εάν το κάνουν για να επιβιώσουν».

«Αν δεν τα σκεφτείς αυτά, γίνεσαι μισαλλόδοξος και αναπτύσσεις φασιστική νοοτροπία..."

Εμείς βέβαια για να υπερασπιστούμε την κοινή λογική θα σας προτρέψουμε να διαβάσετε ότι το 60% στις ελληνικές φυλακές σύμφωνα με τα στοιχεία Ρουπακιώτη είναι αλλοδαποί και ότι οι Αλβανοί εγκληματούν 10 φορές περισσότερο απ' τους Έλληνες στην Ελλάδα!

Μπορεί να θεωρηθούμε "φασίστες" αλλά η πιστεύουμε ότι η επιβίωση είναι σημαντικότερη απ' την κατηγορία αυτή.

Και ένα βιντεάκι αφιερωμένο στην κ. Μεντή...
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...