Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015

Δείτε το μπουγέλωμα του υποψήφιου προεδρου…. Παυλόπουλου.
Από "Τζεντάι" Πρόεδρος. Βρε Αλέξη είπαμε είναι "γλάστρα" ο Πρόεδρος της δημοπρασίας αλλά εσύ το παράκανες. Μα τον Πάκη; Είναι δυνατόν; Πείτε μου πως μας κάνετε πλάκα. Δυστυχώς αγάπη μου το άκουσα με τα αυτιά μου. Κι όχι, δεν ήπια γουλιά. Ισχύουν αυτά που είπαμε για κάθε νεοδημοκράτη που ψήφισε μνημόνιο. Αντίο δικαιοσύνη, αντίο "έξοδος από Μνημόνια", αντίο ζωή.

Συν ότι ο Πάκης θα είναι ο πρώτος Πρόεδρος της Δημοκρατίας που θα θέλει σκάλισμα. Δε θα μεταφέρεται, θα μεταφυτεύεται. Αντί να τον χαιρετούν θα τον ποτίζουν. Βάλτε ρε παιδιά ένα ζαρζαβατικό της προκοπής. Όχι Προκόπη, της προκοπής είπαμε. Βάλτε άνηθο, σέλινο, βάλτε ένα ματσάκι μαϊντανό που πάει με όλα, μη μας το κάνετε αυτό. Δεν τρώγεται ο Παυλόπουλος θα χαλάσει η σούπα.

Μετά από αυτό θα αρχίσω το κάπνισμα. Ο Παυλόπουλος των "γαλάζιων παιδιών" Πρόεδρος! Αν μου το έλεγε κάποιος δημοσιογράφος θα του έλεγα να πάει να κοιταχθεί σε γιατρό. Ναι, τώρα τα είδα όλα και θέλω εγώ γιατρό επείγοντος καρδιολόγο. Κι ο Προκόπης ανθοπώλη να τον ετοιμάσει για το Προεδρικό.

"Συγχαρητήρια" εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ χειρότερη επιλογή ήταν μόνο ο Καραμανλής. Το πάτε για τούμπα έτσι; Πάτε να βάλετε τον Πάκη για να ξαναρχίσουν τα Προεδρικά Διατάγματα; Βάλτε και τη Βούλτεψη, δώστε και στον Άδωνη κάνα υπουργείο, α! και στο Σαμαρά μια θεσούλα. Να βολευτούν όλοι οι γαλάζιοι.

Μόλις χάσατε μια ιστορική ευκαιρία. Αυτή η χώρα θα πάει από την πολλή "αξιοκρατία". Θα το μετανιώσετε γιατί ο νεοδημοκράτης μπορεί όσο εσείς είστε ισχυροί να συνεργάζεται, αλλά μόλις μυριστεί αδυναμία θα σας τη φέρει. Να το θυμάστε αυτό.

Πείτε την αλήθεια, τον επιλέξατε γιατί είναι "τσαμπουκάς αντιμνημονιακός" και θα τα πει χύμα στους ξένους ε; Με ποιό σκεπτικό το κάνατε; Βάλατε κλήρο και έπεσε ο λαχνός στον Παυλόπουλο; Ο Μητσοτάκης έκανε την κλήρωση;

Γράφει ο mitsos175πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...