Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2015

Η Κυβερνηση των Τσιπροκαμενων θα φροντισει να εχουν δουλεια οι λαθρομεταναστες των κεντρων κρατησης ......κι οι Ελληνες που δεν εχουν δουλεια τι θα κανουν κυριε Πανουση μου ;;;;;

Support Left Coalition Government in Greece! Change Europe.Γ.Πανούσης: «Θα δώσουμε δουλειά στους λαθρομετανάστες των Κέντρων Κράτησης – Η ελληνική γη χρειάζεται χέρια»

 

Την πρόθεση της κυβέρνησης να δώσει εργασία στους λαθρομετανάστες των Κέντρων Κράτησης, τα οποία θα κλείσουν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, γνωστοποίησε ο Γιάννης Πανούσης.
«Θα τους βρούμε δικαίωμα εργασίας, με 6μηνη αναβολή (απέλασης). Η ελληνική γη χρειάζεται χέρια. Γιατί να έχουμε Μανωλάδες;» διερωτήθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας, προσθέτοντας πως «δεν μπορούμε πια να τους έχουμε στα Κέντρα Κράτησης. Ήδη, η Ευρώπη μάς κατηγορεί για τον τρόπο που χειριζόμαστε τα θέματα αυτά».
«Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν κοινωνική και ψυχολογική υποστήριξη. Θα βγαίνουν σιγά – σιγά, αφότου ταυτοποιηθούν και κατηγοριοποιηθούν. Σε όλα τα Κέντρα Κράτησης βρίσκονται 3.500 άνθρωποι. Στην Αμυγδαλέζα 1.100. Αν κάποιοι (εξ αυτών) έχουν ποινικές εμπλοκές, θα ελεγχθούν από το δικαστήριο, όχι από μια διοικητική κράτηση»ξεκαθάρισε.
«Δεν θα βγουν χωρίς διεύθυνση και χωρίς περιοριστικούς όρους. Δεν πρόκειται να βγουν 400.000 σε μια μέρα, όπως ακούω. Οι υπερήλικες και τα νέα παιδιά θα βγουν πρώτα. Βρισκόμαστε σε επαφές με τον Δήμο Αθηναίων και άλλους φορείς προκειμένου να βρούμε τρόπους μεταστέγασης αυτών των ανθρώπων» πρόσθεσε ο Γιάννης Πανούσης σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...