Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015

.Ο Πάκης για πρόεδρος;Όπως λέμε ο Καραγκιόζης …φούρναρης.  . 

 

Η σουπερ Δήλωση του «κυψελιώτη» ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

 

Η Κυψέλη θα τον φάει...

 

Παραλίγο να …ξανατρέχει σε ..οδοντιάτρους ο Πάκης.

 

Ε..ρε… πυγμάχος που σου χρειάζεται. Μανούλα στην κινδυνολογία.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο πλέον αποτυχημένος υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή κι ένας από τους χειρότερους όλων των εποχών, είναι η επιλογή του Αλέξη Τσίπρα για την Προεδρία της Δημοκρατίας στο πλαίσιο του «Πρώτη φορά Αριστερά».


Πρόκειται για τον άνθρωπο που όπως βλέπετε και στο γράφημα των ΝΕΩΝ έσπασε κάθε ρεκόρ προσλήψεων στα χρόνια της υπουργικής θητείας του ενώ ήταν και ο μοιραίος άνθρωπος τις μέρες που διαλύθηκε το κέντρο της Αθήνας τον Δεκέμβριο του 2008.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που επιχειρηματολόγησε με θέρμη για την αντισυνταγματικότητα του δεύτερου Μνημονίου και στη συνέχεια το ψήφισε ενώ το ίδιο έκανε με αρκετούς ακόμα σχετικούς νόμους.

Δεν θα μπορούσα να φανταστώ κανέναν περισσότερο ανάξιο γι' αυτό το αξίωμα. Μόνο θλίψη για την κατάντια αυτή της χώρας, μόνο οργή για αυτό τον αστείο θίασο που σίγουρα με μαθηματική ακρίβεια θα κάνει  κολοτουμπες. Ήδη έγινε η αρχή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...