Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015

Η κ. Παναρίτη και ο ύποπτος ρόλος τηςΓνωστή για τις μάλλον νεοφιλελεύθερες οικονομικές αντιλήψεις της, η Ελ. Παναρίτη άλλαξε «μέντορα» και από τον Γ. Παπανδρέου πήγε στον Αντ. Σαμαρά!

«Ο κ. Σαμαράς μου κάνει και εμένα εντύπωση, αλλά μου κάνει πολύ θετική εντύπωση», λέει (στο «Ράδιο 9″) και υποστηρίζει ότι «ο κ. Σαμαράς έχει κάνει μια πολύ σοβαρή αντιμετώπιση στη γραφειοκρατία και την έχει ξεκάθαρα δηλώσει ως κεντρικό σημείο των αλλαγών....».
Γιάννη μου (με δυο "ν", γιατί δεν θα μου γαμήσεις την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΣΟΡΟπαιδο) το... φουλάρι των 500 ευρώ του γνωστου Οίκου που φοράς, είναι πολύ λερωμένο... πάρα πολύ λερωμένο, με τους συνεργάτες που προσλαμβάνεις.

Πόπη Σουφλή

 

Η κ. Παναρίτη και ο ύποπτος ρόλος της

Πρωταγωνίστρια εκ νέου η Έλενα Παναρίτη, συνεργάτιδα του Γιώργου Παπανδρέου για την οποία τότε ο ΣΥΡΙΖΑ αντιδρούσε ενώ χθες βρέθηκε στο πλευρό του κ. Βαρουφάκη μιας και είναι και σύμβουλός του.

Το περίεργο σε αυτή την υπόθεση είναι πως η Αυγή στο παρελθόν είχε επιτεθεί στην κα Παναρίτη μόνο που όσοι αναζητούσαν τα δημοσιεύματα του 2012 δεν μπορούσαν να βρουν κάτι. 

Επίσημα η Αυγή ανέβασε εκ νέου το συγκεκριμένο με τίτλο «Ο «ύποπτος» ρόλος της κ. Παναρίτη…» και με υποσημείωση πως
άρθρα της περιόδου 2009-2013 δεν μπορούν αυτή τη στιγμή να βρεθούν. 
Γιατί άραγε; 
Τι αλήθεια προσπαθούν να κρύψουν;

Σε κάθε περίπτωση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφεται έντονος εκνευρισμός από την «μανία» κάποιων να αναζητούν και να χρησιμοποιούν πρόσωπα που προέρχονται από το περιβάλλον του Γιώργου Παπανδρέου.


Σε κάθε περίπτωση στο άρθρο εκείνο της 3ης Μαΐου του 2012, η Αυγή έγραφε:


«Η Έλενα Παναρίτη ήταν βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, γνωστή από όσα «πρόσφερε» στην «ανοικοδόμηση» της οικονομίας του Περού επί Φουτζιμόρι (ο οποίος σήμερα κατηγορείται για διαφθορά και ζει στην Ιαπωνία…). 


Γνωστή για τις μάλλον νεοφιλελεύθερες οικονομικές αντιλήψεις της, η Ελ. Παναρίτη άλλαξε «μέντορα» και από τον Γ. Παπανδρέου πήγε στον Αντ. Σαμαρά!

«Ο κ. Σαμαράς μου κάνει και εμένα εντύπωση, αλλά μου κάνει πολύ θετική εντύπωση», λέει (στο «Ράδιο 9″) και υποστηρίζει ότι «ο κ. Σαμαράς έχει κάνει μια πολύ σοβαρή αντιμετώπιση στη γραφειοκρατία και την έχει ξεκάθαρα δηλώσει ως κεντρικό σημείο των αλλαγών: Μία μικρή κυβέρνηση 15 -λέει- υπουργών και μία διαχείριση χαμηλών τριβών με χαμηλή γραφειοκρατία».


Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως η Ν.Δ. «μοιράζει» αυτή την συνέντευξη, θεωρώντας ότι την ενισχύει προεκλογικά, λες και πήρε «φλουρί κωνσταντινάτο». 


Προσωπικά, και με όλο τον σεβασμό στην κυρία και το όντως πλούσιο βιογραφικό της, θα σκεφτόμουν μήπως την έχει βάλει το ΠΑΣΟΚ. Αλλά η σημερινή ηγεσία της Ν.Δ. μπορεί και να την ανεβάσει στο μπαλκόνι του Ζαππείου!».

Αυτό το πρόσωπο σήμερα βρίσκεται στο πλευρό του σταρ των ημερών, Γιάνη…Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...