Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015

ΒΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ !!!!.

ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΕΤΑΙ... ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΕΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ...


Σκληρά μέτρα για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής επεξεργάζεται το οικονομικό επιτελείο της νέας κυβέρνησης. Μεταξύ άλλων, εξετάζεται ακόμη και η κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων που δεν έχουν δηλωθεί, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η Καθημερινή.

Προηγουμένως, θα δοθεί η δυνατότητα στους φορολογούμενους να δηλώσουν όλη τους την περιουσία, κινητή και ακίνητη, στο περιουσιολόγιο. Επίσης, θα δημιουργηθεί ειδική υπηρεσία έλεγχου «πόθεν έσχες» για όσους μετέφεραν μεγάλα χρηματικά ποσά εκτός χώρας τα τελευταία χρόνια, διευθυντές, συμβούλους και μελή Δ.Σ. των μεγάλων Α.Ε. και ΕΠΕ, εργολάβους δημοσίων έργων και κατασκευαστές, το σύνολο των πολιτικών προσώπων, δημοσιογράφους, στελέχη τραπεζικών ιδρυμάτων και χρηματιστηριακών εταιρειών και στελέχη της δημόσιας διοίκησης.

Αντιθέτως, δεύτερες σκέψεις υπάρχουν για την επιβολή φόρου μεγάλης περιουσίας κινητής και ακίνητης. Το μέτρο εκτιμάται ότι θα επηρεάσει αρνητικά τις καταθέσεις και γι’ αυτό προκρίνεται φόρος στη μεγάλη ακίνητη περιουσία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...