Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015

ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ... ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΟΒΙΕΤ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ! ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΟΤΖΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΒΑΡΑ ΤΑ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ!Στο Βερολίνο θα βρεθεί σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών

Στη Μόσχα αναμένεται να βρεθεί αύριο, ημέρα της κρίσιμης συνεδρίασης του Eurogroup για την Ελλάδα, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, για να συναντηθεί με τον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ. ενώ σήμερα θα ταξιδέψει στο Βερολίνο προκειμένου να συναντηθεί με τον Γερμανό ομόλογό του, Φρανκ-Βάλτερ Στάινμαγερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κοτζιάς θα παρουσιάσει στον κ. Στάινμαγερ τις θέσεις της νέας ελληνικής κυβέρνησης για τα ελληνοτουρκικά, το κυπριακό, τα Βαλκάνια και τη στάση της Ελλάδας στους διεθνείς οργανισμούς.

Όμως τόσο κατά την επίσκεψή του στη Μόσχα, όσο και στο Βερολίνο, όπως τονίζεται από κυβερνητικές πηγές, δεν υπάρχει διάθεση να προκληθούν αναστατώσεις, αλλά στόχος είναι να ενισχυθεί η ελληνική θέση αναφορικά με τις γεωπολιτικές ζυμώσεις με επίκεντρο την Ουκρανία, αλλά και όπως αναφέρει η «Καθημερινή», να στηριχθούν οι θέσεις της κυβέρνησης στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις επαφές που θα έχει στα ταξίδια του ο υπουργός θα υπογραμμίσει την ανάγκη να υπάρξει μια ανασυγκρότηση του ευρωπαϊκού συστήματος ασφαλείας μέσω της συνεργασίας της ΕΕ και του ΝΑΤΟ με τη Ρωσία και την αναβάθμιση του ρόλου του ΟΑΣΕ.

Την ίδια ημέρα, στις 11 Φεβρουαρίου, ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης θα ταξιδέψει στο Πεκίνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Λαφαζάνης θα συναντηθεί με Κινέζους αξιωματούχους και θα συζητήσει θέματα επενδύσεων με επίκεντρο την Cosco και ενίσχυση των ελληνικών εξαγωγών
.πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...