Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2015

Να τους χαιρόσαστε βρε. .... Εθνική ομάδα διαπραγματευσης

Αμφισβητεί τον Βαρουφάκη ο Λαπαβίτσας
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τις επιφυλάξεις του για τους χειρισμούς του υπουργού Οικονομικών στη μέχρι στιγμής διαπραγμάτευση
Επιφυλακτικός εμφανίστηκε σήμερα το πρωί ο οικονομολόγος και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Λαπαβίτσας, όσον αφορά τους χειρισμούς και τις δηλώσεις του Γιάνη Βαρουφάκη.
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Σωτήρη Ξενάκη και του Βασίλη Αδαμόπουλου στο Βήμα, τόνισε πως το κλίμα μπορεί να είναι καλύτερο -αναφερόμενος στις επαφές στο εξωτερικό- αλλά η πραγματικότητα δεν είναι καλύτερη και τόνισε πως υπάρχουν δυσκολίες.

Οταν οι δημοσιογράφοι αναφέρθηκαν στην χθεσινή δήλωση Βαρουφάκη πως το 60-70% όσων αναφέρει το μνημόνιο θα τα έκανε και ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κύριος Λαπαβίτσας πήρε σαφείς αποστάσεις και επεσήμανε πως αυτό είναι εκτός γραμμής κόμματος που πάντα κατέρριπτε συνολικά το μνημόνιο. Οταν ρωτήθηκε αν εννοεί πως ο υπουργός Οικονομικών είναι εκτός γραμμής κόμματος επέμεινε στη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ για το μνημόνιο.
«Και τι εννοούσε τότε ο κύριος Βαρουφάκης» ρώτησε ο Σωτήρης Ξενάκης για να πάρει ως απάντηση «Ρωτήστε τον Βαρουφάκη, θα τον ρωτήσω κι εγώ όταν τον δω».
Υπενθυμίζουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα, μιλώντας στην ίδια εκπομπή ο Δημήτρης Παπαδημούλης είχε πει πως ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι καλός υπουργός τονίζοντας όμως ότι την ευθύνη των Οικονομικών την έχει ο Γιάννης Δραγασάκης που είναι επικεφαλής της ομάδας.
Πηγή: voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...