Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015

Τσίπρας: Δίνουμε ιθαγένεια στους μετανάστες - Να τον χαίρεστε


(σχόλιο HN: Και λεφτά να μην έχεις οικονομία ξαναφτιάχνεις, Έθνος όμως δεν ξαναφτιαχνεις...) 
 Την πώληση του ενός από τα τρία κυβερνητικά αεροσκάφη καθώς και τη μείωση του προσωπικού στο Μαξίμου, ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας. «Άμεσα καταργούμε 800 αυτοκίνητα από υπουργεία, να πουληθούν κυβερνητικά αυτοκίνητα , το ένα από τα τρία κυβερνητικά αεροσκάφη. Μειώνουμε το προσωπικό κατά 30% στο Μαξίμου και κατά 40% τους αστυνομικούς στο Μαξίμου, ενώ θα ζητήσω από την πρόεδρο της βουλής να καταργήσει το προνόμιο του βουλευτικού αυτοκινήτου», τόνισε ο πρωθυπουργός.
 Και πρόσθεσε:
Θεσπίζουμε το αφορολόγητο στις 12.000 ευρώ Καταργείται ο ΕΝΦΙΑ του 2015 Χορήγηση ιθαγένειας για τους μετανάστες δεύτερης γενιάς Επανασυστήνουμε την ΕΡΤ, από μηδενική βάση, με νόμο Θα κάνουμε εξεταστική για το μνημόνιο Περιορισμός του προσωπικού του Μεγάρου Μαξίμου κατά 30% και μείωση της φρουράς του πρωθυπουργού κατά 40% πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...