Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου 2015

ΕΚΡΗΞΗ !!! ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ Ε.Ε.!!!!


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Το μυστικό σχέδιο του νέου πρωθυπουργού της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα, είναι η απόσυρση από τη ατλαντική συμμαχία, απειλώντας να αλλάξει έτσι ολόκληρη η πορεία του διεθνούς γεωπολιτικού παιχνιδιού , αναφέρει σήμερα η ιταλική εφημερίδα Il Giornale.

Όπως σημειώνεται στο άρθρο, η βάση του ΝΑΤΟ, που βρίσκεται στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην Σούδα, έχει τεράστια στρατιωτική και στρατηγική σημασία για την συμμαχία, και η Ελλάδα είναι ένας σημαντικός εταίρος του ΝΑΤΟ στην Μεσόγειο.
Εν τω μεταξύ, τονίζει το δημοσίευμα, το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει το κλείσιμο όλων των ξένων στρατιωτικών βάσεων στο έδαφος της Ελλάδος, και την απόσυρση της χώρας από το ΝΑΤΟ. «Αυτό το σχέδιο είναι μια βόμβα έτοιμη να εκραγεί στο διεθνές γεωπολιτικό παιχνίδι», γράφει η ιταλική εφημερίδα.

«Αν ο Τσίπρας επιμείνει, είναι πιθανό ότι θα έχουμε μια μικρή Κούβα ακριβώς έξω από τις πόρτες μας», τονίζει το άρθρο.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, το πρόγραμμα που ετοιμάζει το κυβερνών κόμμα , περιλαμβάνει και άλλη «ανάληψη κινδύνων», όπως η αποχώρηση των ελληνικών στρατευμάτων από το Αφγανιστάν και τα Βαλκάνια, η κατάργηση των συμφωνιών στρατιωτικής συνεργασίας με το Ισραήλ, η προώθηση της δημιουργίας του παλαιστινιακού κράτους, στα σύνορα του 1967, καθώς και συζητήσεις με την Τουρκία.
«Το σύνολο των σκληρών ενεργειών δείχνουν την επιθυμία της Αθήνας να αποκοπεί από την δύση», γράφει η Il Giornale, σημειώνοντας ότι, παράλληλα, δημιουργείται ένας νέος άξονας συνεργασίας μεταξύ Ελλάδος – Ρωσίας.

Σύμφωνα με ανάλυση στο pentapostagma.gr,η Ελλάδα αυτήν την δεδομένη στιγμή ευρίσκεται στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της ιστορίας της . Όπως και το 1940 που ήταν η πρώτη χώρα της Ευρώπης η οποία τα « έβαλε» και με Γερμανούς αλλά και Ιταλούς ταυτόχρονα», έτσι και τώρα προσπαθεί να αφυπνίσει όλη την γηραιά ήπειρο από τον «βαθύ ύπνο» που κοιμάται.

Δεν γνωρίζουμε το τι μέλλει γενέσθαι , αλλά ένα είναι σίγουρο, ότι όταν περάσει αυτή η μπόρα, και από την Ευρώπη, η Ελλάδα θα μνημονεύεται και πάλι ως φάρος της ανθρωπότητας. Το πρόβλημα θα είναι με τι κόστος……


ΠΗΓΗ

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...